d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sende bulursun birini bulamazsan forumdan birini alırıs sana olar mı
yok kizz...nedion sen..istemem ben sagolunn...
Garip Sohbetler
|
04-13-2007, Saat: 05:05 PM <
d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sende bulursun birini bulamazsan forumdan birini alırıs sana olar mı yok kizz...nedion sen..istemem ben sagolunn... gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nehir biz oaralardan buluruz napalım bnde yannızım kızz banada bulun zuhahahabak resulun arkadaşları varmış sanada onlardan bulalım:yikildim: :yikildim:
04-13-2007, Saat: 05:06 PM <
Ç@RŞI EMRAH VAR
başka kanalda yayını var dj kendisi birazdan girer yayını bitsin Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok kizz...nedion sen..istemem ben sagolunn...yaw geçici olarak beeeeeeeeee al birtane tatile gidek gelete sonra bırakırsın : ozgur_yasarim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ç@RŞI EMRAH VAReyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bak bu güzel ben onu alammı :yikildim: :yikildim: tavsiye edenmiiiiiii
04-13-2007, Saat: 05:08 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne kadar çok oldu özgeeeeeeeeeeeeeee:yikildim: :yikildim: :yikildim:peloşun kuzisini istiodum olmadıçoq kısmeti war jojuğun çoq oldu ya hatırlamıom desem yalan olur aralıq 2006da çıktık kankimin eski çıktığı die ayrıldım yine baruştuk toparlarsak 5 ay fln olar yani
04-13-2007, Saat: 05:08 PM <
yok size geciçi yav adam akıllı olursa olur geçiçi aşkların kitabımızda yeri yok
d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:peloşun kuzisini istiodum olmadıçoq kısmeti war jojuğunhadi beeeeeeeeeeeee:S kankinin çıktığı çocuklamı berabersin sen :S
04-13-2007, Saat: 05:09 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw geçici olarak beeeeeeeeee cok güzel düsünmüssün...yok kiz ben istemem...ne dion sen...valla isteyen varsa ona ayarla...ben almayimm... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|