ozgur_yasarim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nehir arkiler var istersen:yoq kıs allah korumuş ne abisiistemem abi fln
özge abin falanmı var ezoya ayraladın neler ceviriyon sen
Garip Sohbetler
|
04-13-2007, Saat: 05:09 PM <
04-13-2007, Saat: 05:09 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ederim yav iii çocuktur 21.04 tarıhınde istanbuldayız onunla ozgur_yasarim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok size geciçi yav adam akıllı olursa olur geçiçi aşkların kitabımızda yeri yokkalıcıyıda ben almayım canım sağol sen onu nehire verrrrrr:yikildim: :yikildim: ozgur_yasarim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ederim yav iii çocuktur 21.04 tarıhınde istanbuldayız onunlaheeeeeeeeeeee yaşı kaç canımcım :
04-13-2007, Saat: 05:10 PM <
d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yoq kıs allah korumuş ne abisiistemem abi fln özge ayıp oluyo yav ne kısı yav bak bidaha olmasın adım RESUL yav:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
04-13-2007, Saat: 05:10 PM <
Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok kizz...nedion sen..istemem ben sagolunn...karpuz seçer gibi jojuk mu seçionus kıza dimi kı d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yoq kıs allah korumuş ne abisiistemem abi flnkız olsa fenamı olurdu yani birimize verirdin işte :yikildim: :yikildim: :yikildim:
04-13-2007, Saat: 05:11 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw geçici olarak beeeeeeeeeekoptum:yikildim: :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 134 Ziyaretçi