gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Resul sen bana 27-28-29 yaşına kadar uzun boylu esmer bir bey bulursan ii olur ama zayıf olmasın sakınallah cızırtınız versin hemmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiii:yikildim: :yikildim: :yikildim:![]()
Tamam mI?
tatile kadar bulun yoğunum bak hem çalışıyom hem size laf yetiştiriom
Garip Sohbetler
|
04-13-2007, Saat: 05:19 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dallas gibi maşşallaahhhhhhhhhh:yikildim: :yikildim: :yikildim:yoq kıs bahsetmeyin bana o kısdan moralim bozuluyo:yikildim: :yikildim: d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yoq kıs bahsetmeyin bana o kısdan moralim bozuluyo:yikildim: :yikildim:yaw heyecanlı gedeyoduuuuuuuuuu:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
ezgimmmmmmmmmmmmm ben tatile gedeyom geleyonmu cadııııııııııııııııııı
![]() sanada birtane bulak nasılsa sipariş üzeri çalışıyoz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
04-13-2007, Saat: 05:21 PM <
ii gülşen amil adresini at buluruz bitane bakem cevreme
![]() ![]() ![]() ![]()
04-13-2007, Saat: 05:21 PM <
PrinceSs Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pişT..Ben geLDim..Ada$ abLahoşgeldin kıs ![]() ![]()
04-13-2007, Saat: 05:22 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw heyecanlı gedeyoduuuuuuuuuu:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim::yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
04-13-2007, Saat: 05:23 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ezgimmmmmmmmmmmmm ben tatile gedeyom geleyonmu cadıııııııııııııııııııama kiralık:yikildim: :yikildim: :yikildim:
04-13-2007, Saat: 05:23 PM <
ozgur_yasarim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ii gülşen amil adresini at buluruz bitane bakem cevreme olum gıt okula sonra adam bırakacak bak yılbaşı zekı bırakır valla affetmez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 256 Ziyaretçi