nehir kanki var yanımda onuda sana ayarlayak:
neyse ben kacar Ç@rşı geldi onla takılın by
Garip Sohbetler
|
04-13-2007, Saat: 05:24 PM <
nehir kanki var yanımda onuda sana ayarlayak:
04-13-2007, Saat: 05:24 PM <
Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya durun beni unuttunuz...yokmu bana...sen istemiodun noldu: ozgur_yasarim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ii gülşen amil adresini at buluruz bitane bakem cevreme ulan adımız başak şeye cıkacak ben okula kacar by atcaklar yoksa okuldan benikaç kaç arkadaşı bırakıp öyle kaçsaydın beeeeeeeee:yikildim: :yikildim: ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:allah cızırtınız versin hemmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiii:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: cızırtımızı versin vallla tatil versin bide yakışıklı bi prens ezo evde kalmış kızkuruları die konu aç ilk ben msj yazcam :yikildim: 24 yaşında ve yannıs olarak bu ünvanı kimseye kaptırmam Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya durun beni unuttunuz...yokmu bana...canım biz siparişi verdik sende ver...aranıyoz işte :yikildim: :yikildim:
04-13-2007, Saat: 05:25 PM <
tatiLE geLmek isteyenler elini kaldırsın uçak kalKıo
04-13-2007, Saat: 05:25 PM <
Ç@RŞI EMRAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olum gıt okula sonra adam bırakacak bak yılbaşı zekı bırakır valla affetmez sonra yanıma gelıp ağlama )hahaha yanına gelip ağlıyomu selpak wir sende:yikildim: ozgur_yasarim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nehir kanki var yanımda onuda sana ayarlayak:takılak bakalım :yikildim: :yikildim:
04-13-2007, Saat: 05:26 PM <
ozgur_yasarim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nehir kanki var yanımda onuda sana ayarlayak:byby k.i.b |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|