Ç@RŞI EMRAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aşkmı yaşıyon nehırın gözlerın önunde ::he yaşıyom sabahtan beri kafamın etini yedi hadi hadi diye diye :yikildim: :yikildim:
yaşayak bari:yikildim: :yikildim:
Garip Sohbetler
|
Ç@RŞI EMRAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aşkmı yaşıyon nehırın gözlerın önunde ::he yaşıyom sabahtan beri kafamın etini yedi hadi hadi diye diye :yikildim: :yikildim: yaşayak bari:yikildim: :yikildim: Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayir kiz askimizi yasicaz dedinya o...yaşarım tabikide ben aşkımdanmı utanacam :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
04-13-2007, Saat: 05:48 PM <
Ç@RŞI EMRAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aşkmı yaşıyon nehırın gözlerın önunde :: eh artik emrah banada ayarlarsin birtane dimi..bak biz sana nasil bulduk..sakaydi tabi.
04-13-2007, Saat: 05:49 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he yaşıyom sabahtan beri kafamın etini yedi hadi hadi diye diye :yikildim: :yikildim: aşkını benlemı yasıyacan
arkadaslar ben almayim...yanlizlik süperrrrrrrrrrrr...
Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eh artik emrah banada ayarlarsin birtane dimi..bak biz sana nasil bulduk..sakaydi tabi. bulalım sana hemen benım dj arkadaslar var Carizmatic Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hı ? yoq olmasniye olmaz başkasındamı gözün var yoksa söyle sölyle utnma ha biz bizeyiz şurda:yikildim: :yikildim:
:yikildim:
Ç@RŞI EMRAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aşkını benlemı yasıyacan:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: öyleymişşşşşşşşşşş :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|