Ç@RŞI EMRAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla onu bunu bılmemde ben dj lık yaptığım kanala geçmessem koruma abı harbı benı ındırecek aşağıya adam sureklı ıstek yapıyo çalmıyomee çal bari be güme gitme sonra:yikildim: :yikildim: :yikildim:
Garip Sohbetler
|
04-13-2007, Saat: 06:16 PM <
Carizmatic Adlı Kullanıcıdan Alıntı:emrah aldık mı 3 ün 1 ini ikimizLE de gelmio en iyisi biz beraber gidelim orda vardır elbet 2 tane kız ))))))))) gıdelım yaw ben bulurum hemen ıkı tane ıstersen 10 tane buluruz var bu bızde Carizmatic Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam bizde aynı yere geLioruz )) bizi buLursunuz artıkbulurmuyuz kine acaba .. hem orada bizde kendimize buluruz :)hıhhhhhhhh
04-13-2007, Saat: 06:17 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet ya tek bıraktın aha bu kurtlar kapmaya çalıyodu beni... kiz ezo ben yokmuyum buurda yani, alicagin olsun senin...beni delide ettinya..sagol sekerimm...
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ee çal bari be güme gitme sonra:yikildim: :yikildim: :yikildim: yok o bana kıyamazda ereğliğe gıdınce yakalarsa sadece döfer :d ewler yan yana zaten
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: :yikildim: satmadık ki siz nereye biz oraya )) peşini bırakmam ben :yikildim: :yikildim: :yikildim: yalnız kaLmiycan Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kiz saka yaptim...ne var bunda sakaydi sadece...yanlis birseymi söledim...yok canım benim yanlış anlaşılan bişrşey yok kafanı yorma sen ok Carizmatic Adlı Kullanıcıdan Alıntı:satmadık ki siz nereye biz oraya )) peşini bırakmam ben :yikildim: :yikildim: :yikildim: yalnız kaLmiycanaaaaaa ne güzel gerçekten mi?:yikildim: :yikildim: Ç@RŞI EMRAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok o bana kıyamazda ereğliğe gıdınce yakalarsa sadece döfer :d ewler yan yana zatenaman emrah kendine dikkat et valla güme gitme sonra kızların camia batar valla :yikildim: :yikildim: :yikildim:
04-13-2007, Saat: 06:19 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaaaaa ne güzelevet gerçekten )) :yikildim: :yikildim: :yikildim: bu gün çok güLdük |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 27 Ziyaretçi