Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kiz ezo ben yokmuyum buurda yani, alicagin olsun senin...beni delide ettinya..sagol sekerimm...sen varsında habire tercih yapmaya itiyon beni ..yalnız kaldım bendemi onlardan yanımısın anlamadım yaniiiiiiiii:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
Garip Sohbetler
|
Carizmatic Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet gerçekten )) :yikildim: :yikildim: :yikildim: bu gün çok güLdükevet yaaaaaaaaaaaaaa bir konu açtım açarken canım çok sıkılıyodu ... ama şimdi çoştum valla :yikildim: :yikildim: :yikildim:
04-13-2007, Saat: 06:21 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aman emrah kendine dikkat et valla güme gitme sonra kızların camia batar valla :yikildim: :yikildim: :yikildim: yog yaw bısey olmaz kızları bırakıp hıç bı yere gıtmem gıdersem senıde aırım yanıma :
04-13-2007, Saat: 06:21 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen varsında habire tercih yapmaya itiyon beni ..yalnız kaldım bendemi onlardan yanımısın anlamadım yaniiiiiiiii:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: hee anladim simdi...ama napim kizz.. Ç@RŞI EMRAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yog yaw bısey olmaz kızları bırakıp hıç bı yere gıtmem gıdersem senıde aırım yanıma :ay iyi evde kalmayımda bir alıcımız hazır bulunsun :yikildim: :yikildim: :yikildim:
04-13-2007, Saat: 06:22 PM <
Carizmatic Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hadi ben gittim akşama görüşürüz arkadaşlar ))))) eyw grs inş. yanına almazlarsa Carizmatic Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hadi ben gittim akşama görüşürüz arkadaşlar )))))tamadır canım görüşmek üzere kendine cici bakman dileğimle
04-13-2007, Saat: 06:23 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ay iyi evde kalmayımda bir alıcımız hazır bulunsun :yikildim: :yikildim: :yikildim: yok yok kalmazsın ben varken |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 208 Ziyaretçi