ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hala verdim diyo yaw..
dost dedik sana be oldumu şimdi böyleeeeeeeeeee:yikildim: :yikildim:
yok kiz saka saka ben verirmiyim seni hec..senin tursunu kurcam ben daha...
Garip Sohbetler
|
04-13-2007, Saat: 06:30 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hala verdim diyo yaw.. yok kiz saka saka ben verirmiyim seni hec..senin tursunu kurcam ben daha... Ç@RŞI EMRAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neyse ben çıkıyom kib yoksa koruma benı harbı öldüreceksağol canım sende kib bye Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok kiz saka saka ben verirmiyim seni hec..senin tursunu kurcam ben daha...senden önce ben kuracam turşumu cadııııııı:yikildim: :yikildim:
nehir 16 yaşında kim avr dı burda onla karıştırdım seni Pardon fıstıkım siz beni dinnein ekin bu emrahı da carizmatic i de biz kız kıza gidelim ahahaha ayy yeter çok güldümm valla .D
gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nehir 16 yaşında kim avr dı burda onla karıştırdım seni Pardon fıstıkım siz beni dinnein ekin bu emrahı da carizmatic i de biz kız kıza gidelim ahahaha ayy yeter çok güldümm valla .Dolur ektikkkkkkkkkkk:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: hadi gidelim gül kız gül gülmekten daha güzel ne varki ...:yikildim: :yikildim:
04-13-2007, Saat: 06:34 PM <
gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nehir 16 yaşında kim avr dı burda onla karıştırdım seni Pardon fıstıkım siz beni dinnein ekin bu emrahı da carizmatic i de biz kız kıza gidelim ahahaha ayy yeter çok güldümm valla .D dogru yaa, agzina saglik canim benim yaaa..iste budurrrrrrrrrr... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|