Yalanlanan veda mektubum ....
Tanr? bir an i?in pa?avradan bebek oldu?umu unutup, can vererek beni ?d?llendirse; akl?mdan ge?en her?eyi dile getiremeyebilirdim, ama en az?ndan dile getirdiklerimi ayr?nt?s?yla akl?mdan ge?irir ve d???n?rd?m. E?yalar?n maddi y?nlerine de?il anlamlar?na de?er verirdim. Az uyur, cok r?ya g?r?r, g?z?m? yumdu?um her dakikada, 60 saniye boyunca ????? d???n?rd?m. Ba?kalar? durdu?u zaman y?r?meye devam ederdim. Ba?kalar? uyurken, uyan?k kalmaya gayret ederdim. Ba?kalar? konu?urken dinler, ?ikolatal? dondurman?n tad?ndan zevk almaya bakard?m. E?er Tanr? bana birazc?k can verse, basit giyinir, y?z?m? g?ne?e ?evirir, sadece v?cudumu de?il, ruhumu da t?m ??plakl???yla a?ard?m. Tanr?m, e?er bir kalbim olsayd?, nefretimi buzun ?zerine kaz?r ve g?ne?in ??kmas?n? beklerdim. G?ky?z?ndeki aya, y?ld?zlar boyunca Van Gogh resimleri ?izer, Benedetti ?iirleri okur ve serenadlar s?ylerdim. G?zya?lar?mla g?lleri sular, v?cuduma batan dikenlerinin ac?s?n? hissederek, dudak k?rm?z?s? ta? yapraklar?ndan ?pmek isterdim. Tanr?m bir yudumluk ya?am?m olsayd?.. G?n ge?mesin ki, kars?la?t???m t?m insanlara onlar? sevdi?imi s?ylemeyeyim. T?m kad?n ve erkekleri, en sevdi?im insanlar olduklar? konusunda birer birer ikna ederdim. Ve a?k i?inde yasard?m. T?m insanlara, ya?land?klar? zaman a?k? b?rakmalar?n?n ne kadar yanl?? oldu?unu anlat?rd?m, ??nk? insan a?k? b?rak?nca ya?lan?r. ?ocuklara kanat verirdim. Ama u?may? kendi ba?lar?na ?grenmelerine olanak sa?lard?m. Ya?l?lara ise, ?l?m?n ya?lanma ile de?il unutma ile geldi?ini ??retirdim.
Sevg ....