................
*İzin Bulunmaz*
|
ßir turLu sonu geLmeyen hayaLLerdeydim yuregime dusen goLgeydi ayrıLık seni gokyuzunun gorunmedigi geceLerde sevdim guzun yaprak doktugu ßahceLerde,sessizce koL gezerken gozLerimde yaLnızLık... hic umudu kaLmayan insanLar gibi kendimden gecerek,herseyi goze aLarak sevdim iste o zaman anLadım tutusmus yurekLerin acısını o zaman hissettim gonuLLerde hic sonmeyen yangının dinmeyen yasını... oysa bir gokkusagı guzeLLigindeydi yasamak bastan cIkarIyordu ßirdenßire geri geLmeyecegini biLe biLe gidenLerin bekLemek bir oLumdu ve tutsak oLmak sabırsız ßekLeyisLere... ßir turlu sonu geLmeyen hayaLLerdeydim ßir gun nasIL oLsa yaLnız kaLacaktım nasıL oLsa geceLer boyu agLayacaktım ßiLİyordum ßir cıg gibi dusecekti yuregime ama oLsun,sevmesem deLi oLacaktım
ya belam yaw ben senden rol çalıyom gibi oluyo yaw...
konuyu sen açıyon ben de otlanıyom nasılım ama ) umarım kızmıyorsundur
04-14-2007, Saat: 08:52 AM <
ozgur_yasarim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Emeğinize sağlıkteşekkür ederim....
04-14-2007, Saat: 08:53 AM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya belam yaw ben senden rol çalıyom gibi oluyo yaw...güzel canım ezom... çok hoşuma gidiyor bana eşlik etmen.....: *TATLI BELA* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:güzel canım ezom...sevindim valla ya... sana eşlik etmek çok zevkli ondan böyle damlıyom valla |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
|İzin Ver Seni Kendimden Kurtarıyım..| | Böcük | 0 | 412 |
01-26-2008, Saat: 11:39 PM Son Yorum: Böcük |
Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi