BEN seni melelinde sevmişim, Gülsende olur gülmesende...... BEN seni yoklugunda sevmişim,,Gelsende olur gelmesende.......Fena alıştım sana,,Bir buhanda gibiyim duman duman.....SENİN İÇİN TÜTEN SENİN İÇİN YANAN....Bilsende olur bilmesende .....Akar gözüm yaşlarım geçerler işte,,,,SİLSENDE OLUR SİLMESENDE........
Garip Sohbetler
|
Keske sözcüklerle anlatabilsem Annemi korucu Melegimi nekdr sevdigimi
ama kelimelerle alatilmayacak kadar zor.. yüregimdeki sevgiyi anlatmaya az gelior bildigim ögrendigim kelimeler hic bir kelime haketmior seni..sen ölesinki anlatilamassin benim sevgim öleki anlatilamazz..okdr cok sey varki aslinda sana daha sölemek istedigim söyleyecegim..yazarsam destandanda öte bise cikar..ßen seni öle böle degiL herseyden cok sevdim senin beni sevdigindende cok kendi canimdan bile cok..sen biliorsun ztn annecim seni nekdr sevdigimi bu zamana kdr yanimda oldugun icin tsklér...eminim bundan sonrada kötü durumdada olsam ii durumdada olsm ilk sen olacaksin yanimda bundan önce simdi ve bundan sonra icin sana tskLer güzeL sözlerle anlatilmayan birtanem ANAM..SENI co...ookk Ama co...ok Herseyden c..ok SEVIYORUM ...Canim Anam..
haklısın canım anlatımı zor zor ..
hiçbirşeye benzemiyor ana yeri ikigündür yok anacım özledim valla yaaaaa *TATLI BELA* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:beğenmene sevidim...kız benimi dinleyecen ... dur ben hemen başlayım sen anca yetişirsin bana buradan bir atlı geçtiiiiiii aaayayayayayayayaaaaayyyyyyyyyyyyy...:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: nasıl eyi söyledim demi
nehir ,resul,bittiniz siz abicimmmmmmmm
ulen geceden beri çağrı atıyom hala cvp yok
iyi o zaman ben seni yalnız bırakim sen sohbet ededur
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 106 Ziyaretçi