beğenemen sefindim
bËNİDË GöTÜr ¥ÂNÃŽNDÂ.....§µ£TÂN
|
04-14-2007, Saat: 10:10 PM <
Aşkım bu yaptığın photo shoplardan en mükemmeli, bu resmi çok beğeniyorum, sen bu resmi gif e çevirmişsin tek kelimeyle harika olmuş... Bu şiirinde zaten çok güzeldi, ellerine sağlık, ve şunuda unutma; bir gün yanıma alıcam seni Çünkü seni çok seviyorum ve hayatımın geri kalanını da seninle geçirmek istiyorum...
Yürü be sülo Dayanamıyom dimi yalnızlığa hehe Sabrın tükenirse gaçırırız ben yardım ederim sana bizim babadan kalma 56 model chevroletla
04-15-2007, Saat: 12:15 PM <
CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aşkım bu yaptığın photo shoplardan en mükemmeli, bu resmi çok beğeniyorum, sen bu resmi gif e çevirmişsin tek kelimeyle harika olmuş... Bu şiirinde zaten çok güzeldi, ellerine sağlık, ve şunuda unutma; bir gün yanıma alıcam seni Çünkü seni çok seviyorum ve hayatımın geri kalanını da seninle geçirmek istiyorum... :k: :k: :k: :k: :k: bende seni çok seviyorum herşeyim beğenmene sfindm almada yanına göreyim miley18: bende hayatımın geri kalanını senle gecirmek sitiom aşkımcım miley17: miley17: miley17: miley17: miley17:
04-15-2007, Saat: 12:50 PM <
>As!_M€L€q<' Adlı Kullanıcıdan Alıntı::k: :k: :k: :k: :k: Sen yaparsında ben beğenmem mi bitanesi, inş herşey çok güzel olcak
Desenize 2 bekar kaybediorzz Bi ben kaLdım birde tatlı_cadı
way wayy aşka bakkk!!!süperr olmuşş bajummm hep mutlu olunnn canlarım....
04-15-2007, Saat: 01:54 PM <
ZeNiTH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yürü be sülo Dayanamıyom dimi yalnızlığa hehe Sabrın tükenirse gaçırırız ben yardım ederim sana bizim babadan kalma 56 model chevroletla gaçmıom la ben
walla tek kelime ile süper allah bir ömür boyu mutlu etsin inşallah
04-15-2007, Saat: 09:47 PM <
PrinceSs Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Desenize 2 bekar kaybediorzz Bi ben kaLdım birde tatlı_cadı efet aynen |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Götür Beni , Gideyim.. | ZeNiTH | 17 | 918 |
03-25-2007, Saat: 05:25 PM Son Yorum: ZeNiTH |
Konuyu Okuyanlar: 9 Ziyaretçi