Pessimist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:özgecan sen yandın bak ösgeyle konustun diye kesin kızar sana ablanama yok ya bu yüzden kızma ablacım bana
şimdiden yıkama yağlama yapayımda ablişkoma kızmasın :yikildim: :yikildim:
ezomun kardeşiyim ..aranıza hoşgeldimmi acaba ?
|
Pessimist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:özgecan sen yandın bak ösgeyle konustun diye kesin kızar sana ablanama yok ya bu yüzden kızma ablacım bana şimdiden yıkama yağlama yapayımda ablişkoma kızmasın :yikildim: :yikildim: Alıntı: cebim geniş oraya saklarım[/b]
04-15-2007, Saat: 04:32 PM <
Pessimist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:özgecan sen yandın bak ösgeyle konustun diye kesin kızar sana ablanhahaha koptum benimle konuşuo die neden kıssın asıl seninle konuşuyo die kızar Alıntı: bulmussun iste çareyi Alıntı: hem sen buralara gel kop ole sonrada mazlumca konus[/b] Pessimist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[b]cebim geniş oraya saklarım[/b]olur aç ben gelyom yok şimdi açma akşama belki ama söz vermeyim :yikildim: :yikildim:
04-15-2007, Saat: 04:34 PM <
özgecan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:inşallah canım yaadaşız yani fatih baq bi özge daha oldu şimdi napcan korurum tabi arkandayım
04-15-2007, Saat: 04:35 PM <
Pessimist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[b]hem sen buralara gel kop ole sonrada mazlumca konus[/b]diyene baqyazı tipimi çalmış Alıntı: Alıntı: korurum tabi arkandayım ben duygusuzdan istifa ediyommm[/b] Alıntı: ne kadar hırsız biri olduğumu solemismiydim diyeceğimi sanıyosan yanılıyon dedim simdi kim değistirecek en iyisi ole kalsın yoksa bende ne zorluklar çektim senle aynı yazı tipinde yazmaktan kahroldum bi an ama çare yok[/b] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bende geldim... benide alsanıza aranıza:D | coNrad | 18 | 1,236 |
04-14-2022, Saat: 02:01 PM Son Yorum: wildfang |
|
hoş geldim mi acaba?_? | gecelerinyargici | 14 | 616 |
04-14-2022, Saat: 09:10 AM Son Yorum: wildfang |
|
benide alırmısınız aranıza??:) | esra_55 | 28 | 954 |
04-13-2022, Saat: 10:01 AM Son Yorum: wildfang |