ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet canım yandıkkkkkkkk:yikildim: :yikildim:aşkolsun ablam niye yandık diyo
ezomun kardeşiyim ..aranıza hoşgeldimmi acaba ?
|
04-15-2007, Saat: 06:15 PM <
MERAK ETME EZO SANA KIZMAZ İSTERSEN BEN SENİ SAKLARIM KORKMA KIZARSA BANA HABWER VERMEN YETERLİ.
Alıntı: nolmus tatlı bela ablama
04-15-2007, Saat: 06:16 PM <
özgecan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama bana sözü vardı bugün gezecektik beraber oh valla negüzel istanbulun tadini cikarin..bekleyin bende geliom..saka biyana suan istanbulda olmak orda gezmek icin neler vermezdim. Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aldik basimiza belayi desene..ama tatli belakız valla öyle belaki ne bela ama benim hayatımın aşkıdır özgemde birde bir kardeşim daha var paşamız var birde benim hayyatmın tek aşkları Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oh valla negüzel istanbulun tadini cikarin..bekleyin bende geliom..saka biyana suan istanbulda olmak orda gezmek icin neler vermezdim.sen gelincede gezer canım ayıp ediyon valla buarada özgecim hazırlan ben geliyom birazdan yanında bitecem ve sinama yapacaz hemde hagisini istersen akşamada paşam alır bizi sinamadan birde onla gezer çifte bayram sana bugün Pessimist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:özgecan müziği çok seviyorsun galibahemde nasıl hastasıyım ee ezomun kardeşi olunca insan müftela oluyo müziğe |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bende geldim... benide alsanıza aranıza:D | coNrad | 18 | 1,236 |
04-14-2022, Saat: 02:01 PM Son Yorum: wildfang |
|
hoş geldim mi acaba?_? | gecelerinyargici | 14 | 616 |
04-14-2022, Saat: 09:10 AM Son Yorum: wildfang |
|
benide alırmısınız aranıza??:) | esra_55 | 28 | 954 |
04-13-2022, Saat: 10:01 AM Son Yorum: wildfang |