ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kız valla öylesende bizim aşkımızsın ablam benim
belaki ne bela
ama benim hayatımın aşkıdır özgemde birde bir kardeşim daha var paşamız var birde benim hayyatmın tek aşkları
ezomun kardeşiyim ..aranıza hoşgeldimmi acaba ?
|
04-15-2007, Saat: 06:22 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen gelincede gezer canım eh ben gelincede bi gezmeyinde görelim bakalim valla istanbula geldigimde ilk isim kapiniza dayanmak olucak hehehe ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen gelincede gezer canımsen birtanesin ablam beim sinama bana mı ait benmi sececem flimi :9:9: Alıntı: hee sen o dediğinden ol müziğe hasanhusso3706 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:EZOYLA İLETİŞİME GEÇTİM MERAK ETME.yaw sen benle ne zaman iletişime geçtin özgecan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen birtanesin ablam beimevet aşkım sen sececen kurban olayım ben sana cimcime Alıntı: belki rüyasında gormustur[/i][/b] Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eh ben gelincede bi gezmeyinde görelim bakalim valla istanbula geldigimde ilk isim kapiniza dayanmak olucak hehehegel ablam gellllllll alem yapalım istanbulun talan edelim ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet aşkım sen sececenteşekkür ederim ablam benim ozaman ben araştırmalara gireyim nezaman gelecen sen |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bende geldim... benide alsanıza aranıza:D | coNrad | 18 | 1,236 |
04-14-2022, Saat: 02:01 PM Son Yorum: wildfang |
|
hoş geldim mi acaba?_? | gecelerinyargici | 14 | 616 |
04-14-2022, Saat: 09:10 AM Son Yorum: wildfang |
|
benide alırmısınız aranıza??:) | esra_55 | 28 | 954 |
04-13-2022, Saat: 10:01 AM Son Yorum: wildfang |