özgecan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gel ablam gellllllll
alem yapalım istanbulun talan edelim
valla kizz süper olur, istanbulun her yerini gezelim bi güzel yaa
ezomun kardeşiyim ..aranıza hoşgeldimmi acaba ?
|
04-15-2007, Saat: 06:29 PM <
özgecan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gel ablam gellllllll valla kizz süper olur, istanbulun her yerini gezelim bi güzel yaa Alıntı: kim bilir baksana ablan ne dio
04-15-2007, Saat: 06:31 PM <
ahanda yandık ezginin kardeşi gelmiş
Hoşgelmişsin özgecan, burayı illaki ablandan duymuşsundur ama ben yinede yineleyim, burası hiç unutamayacağın güzel insanlarla dolu, çok güzel dostluklar var emin olabilirsin... Şimdiden ailemize hoş geldin özgecan.... Kız ablası biz sahip çıkarız kardeşine mrk etme sen özgecan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sende bizim aşkımızsın ablam benimsağol aşkım benim evimizin en yerden bitme gülü seni Pessimist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[b]belki rüyasında gormustur[/b]yok canım ya özelden msj atmış ezo özgeye karışma demiş ::yikildim: :yikildim: :yikildim: Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla kizz süper olur, istanbulun her yerini gezelim bi güzel yaasen gel canım benim geri kolay Pessimist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hee sen o dediğinden ol müziğeolayım :yikildim: :yikildim: oldummmmmmm oldumu:yikildim: :yikildim: Alıntı: komik vatandasmıs özgeye karısma ha sülo abi gene konusmus ya[/i][/b] CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ahanda yandık ezginin kardeşi gelmişyaw ben sizi biliyom süleyman abisin demi sultan süleyman ... ben burayı ablam sayesinde tanıyom ya ama anladığım kadarıyla süper biryer ailenize hoşgeldim ..ve inş hep bulunurum |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bende geldim... benide alsanıza aranıza:D | coNrad | 18 | 1,236 |
04-14-2022, Saat: 02:01 PM Son Yorum: wildfang |
|
hoş geldim mi acaba?_? | gecelerinyargici | 14 | 614 |
04-14-2022, Saat: 09:10 AM Son Yorum: wildfang |
|
benide alırmısınız aranıza??:) | esra_55 | 28 | 949 |
04-13-2022, Saat: 10:01 AM Son Yorum: wildfang |