özgecan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ablam burası süper sevdim hesen hala küçüksün birtanem :9:
emanet etme beni ya
ben büyüdüm artıkkkkkkk
ben yinede emanet edeym
ezomun kardeşiyim ..aranıza hoşgeldimmi acaba ?
|
özgecan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ablam burası süper sevdim hesen hala küçüksün birtanem :9: ben yinede emanet edeym ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen hala küçüksün birtanem :9:değilim işteeeee bak küserimmmmmmmm PrinceSs Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heyy..ben ezoo abLanın ezosuyum bende ezqii...aramısa hoşgeLDinnseni biliyorum ben ... hoşbulduk canım
ya bala konu yu kapat diyon ama bak bu hasan hüsso bana ne yazmış
ARAMIZA HOŞ GELDİN ÖZGECAN ABLAN İNŞALLAH KIZMAMIŞTIR BRN KENDİSİNE SÖYLEMİŞTİM. yazmışşşşşşşşşşş Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya yokki bisi ezo, bisi demedik kizz..tamam birtanem sadece incitmekten yana değilim PrinceSs Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heyy..ben ezoo abLanın ezosuyum bende ezqii...aramısa hoşgeLDinnoy oy benim canım adaşım gelmiş ezom benim bee sağol canım bneim biliyo o zaten seni cimcime özgecan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:değilim işteeeeetama tamam sen büyüdün cadııııııı özgecan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seni biliyorum ben ...anaaa..ben seni biLmiodum ama kişiseL resimLere fotonu koyarmısın?? ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oy oy benim canım adaşım gelmişablammmmmmmmmmmm kıskanıyom ama ya niye cimcime diyosun ezgiye |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bende geldim... benide alsanıza aranıza:D | coNrad | 18 | 1,236 |
04-14-2022, Saat: 02:01 PM Son Yorum: wildfang |
|
hoş geldim mi acaba?_? | gecelerinyargici | 14 | 614 |
04-14-2022, Saat: 09:10 AM Son Yorum: wildfang |
|
benide alırmısınız aranıza??:) | esra_55 | 28 | 949 |
04-13-2022, Saat: 10:01 AM Son Yorum: wildfang |