sizin görev 11 ay bizimKisi peeeeeee...ama inş haftaya abimdeyik
ezomun kardeşiyim ..aranıza hoşgeldimmi acaba ?
|
emarefu seni korur. ezo sana bir şey yapamaz seninle onu döveriz. hoş geldin. ve sefalar getirdin...
özgecan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:TAMAMDIR ABLAM BENİM BEEEEEEEEEBİLMİYORUM TATLIM ...ÇOK OZR OLACAK GALİBA AMA BİZ NEYİZ...... emrah2006 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:emarefu seni korur. ezo sana bir şey yapamaz seninle onu döveriz. hoş geldin. ve sefalar getirdin...VAY ANAM VAYYYYY EMURAFU KORUYA BİLİYOMU
nese qıZLar size duyum oLmazz..ben çıkıorm..MaLum yrn pazartesi..Allah'ma emanet oLun..HoşçaKaLınn
emrah2006 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:emarefu seni korur. ezo sana bir şey yapamaz seninle onu döveriz. hoş geldin. ve sefalar getirdin...YOK YOK KIZMADI ZATEN SEVDİM BURAYI EMURAFU EBİMMMMMMM MAKARA BİRYER YAW ABLAMDA VAR ..BİRDE EVE GELSEDE SİNAMAYA GİDEBİLSEK PrinceSs Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nese qıZLar size duyum oLmazz..ben çıkıorm..MaLum yrn pazartesi..Allah'ma emanet oLun..HoşçaKaLınnTAMAM CANIM BENİM SENDE ALLAHA EMANET OL ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BİLMİYORUM TATLIM ...ÇOK OZR OLACAK GALİBAGÜÇLÜYÜZ ABLAM GÜÇLÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
BEN ÇIKTIM ÖZGEM ....
GELİYOM BEKLEEEE HAZIRLAN SEN DE ÇIK HEMEN |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bende geldim... benide alsanıza aranıza:D | coNrad | 18 | 1,236 |
04-14-2022, Saat: 02:01 PM Son Yorum: wildfang |
|
hoş geldim mi acaba?_? | gecelerinyargici | 14 | 614 |
04-14-2022, Saat: 09:10 AM Son Yorum: wildfang |
|