>As!_M€L€q<' Adlı Kullanıcıdan Alıntı:RİCA EDERİM CANIM BNM
SAOLASIN SATLIM....
SENDE İYİKİ VARSIN
BU GÜZEL SESE BU YAKISIR DİE DÜŞÜNDÜM
SAOL HAYATIM....
BU ARADA RESİM ÇOK HOŞUMA GİTTİ...
ÇOK GÜZEL OLMUŞ....: : :
Garip Sohbetler
|
04-16-2007, Saat: 04:50 PM <
>As!_M€L€q<' Adlı Kullanıcıdan Alıntı: SAOL HAYATIM.... BU ARADA RESİM ÇOK HOŞUMA GİTTİ... ÇOK GÜZEL OLMUŞ....: : :
04-16-2007, Saat: 04:52 PM <
HASRETİM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sultan ellerine saglık (valla kevser gine döktürmüş)kıs kevser gel ben senin elinden tutacam valla söz sponsorun ben olucam ok evet canım ya biraz öyle oldu... ol bacım ya...:
04-16-2007, Saat: 04:53 PM <
anne tarifi imkansız aşktır...
iyiki varsın anam... allahım sana mutlu güzel ömürler nasip eylesin inş...
04-16-2007, Saat: 04:54 PM <
yaşamsensin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ses çok güzel ...sesine sağlık kevser beğenmene sevindim tolga.... teşekkür ederim...
04-16-2007, Saat: 04:58 PM <
çok güzeldi kardeş ..sağolasın ..
bende çok özledim ama özlemler karşılk bulmuyor bazen ..yinede özlemsiz kalmamak ümidi ile
04-16-2007, Saat: 04:59 PM <
ben teşekkür ederim kevser ..senle ezoyu kesinlikle karşılaştırmak lazım ...
düet yaparsınız beraber..
04-16-2007, Saat: 05:03 PM <
yaşamsensin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben teşekkür ederim kevser ..senle ezoyu kesinlikle karşılaştırmak lazım ...evet bencede... neyse istanbula gelince görüşürüz hep beraber... o zman ezomla söyleriz...:
04-16-2007, Saat: 05:05 PM <
adın hasan hüseyin sanırım ..
kardeşim takma kafaya bahsettiğin dertten herkes hayatının belli dönemlerinde nasibini alabiliyor.. önemli olansa senin kendi kendini idare edebilecek güçü öğrenebilmen.. bunu yapabildikten sonra sorun falan kalmıyor... hayat kafa takacak kadar uzun değil..sen kendine lazımsın kerdeşim.. içini,yüreğini ferah tut..saygılarımla
04-16-2007, Saat: 05:07 PM <
kesinlikle ezonun sesi duyman lazım ..gerçi söyletene kadar akla karayı seçiyoz ama neyseee...
istanbula geldiğinde ezoyu ikna ederiz artık
04-16-2007, Saat: 05:10 PM <
EVET ADIM HASAN HÜSEYİN YARDIMCI OLDUÄžUN İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLER FAKAT BEN DE ŞİMDİ SENİN İSMİNİ MERAK ETTİM.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|