*TATLI BELA* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:biliyordum hırkızım benim.....: : ::yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
ne yapam anam okadar güzelsinki çalam dedim ...koymasaydın allah allah:yikildim: :yikildim: :yikildim:
Garip Sohbetler
|
*TATLI BELA* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:biliyordum hırkızım benim.....: : ::yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: ne yapam anam okadar güzelsinki çalam dedim ...koymasaydın allah allah:yikildim: :yikildim: :yikildim: *TATLI BELA* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kurban tabi ya....: bende bendeeeee çooooooooooook seviyom ben seniiii
hasancım senin kimseye rahatsızlık falan verdigin yok bak önce kendine sapasaglam şöle bi sıkıca güven tmm sonra çevredekilere tepki vere bilesin tmm çok hassasın canın yanmış ama önce sen kendine bakıcan hayatına bakıcan çok takma her kezi herkez herşeyi söyler tmm bak üzülüyorum burda bırak ya rahat ol tmm üzme benide ...
yaşamsensin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok zor olacak lakin yazayım ... ya tolga bunun için çok uğraştınmı allah aşkına dur bakem hele neymiş bu
04-16-2007, Saat: 06:19 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabi tabi bende zaten size konser verecektim ..demisöylemezsen küserim hıh.....:
04-16-2007, Saat: 06:20 PM <
yok canım çok uğraşmadım birazcı sadece...
bak bakalım çözecenmi
04-16-2007, Saat: 06:21 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende bendeeeee biliyordum hıh...
tamam ya baskı kurmayın söylemem ..hıh
aaaa nedemek ya benim canımcım belam adanalarda buralara gelecek ben onu sesimde mahrum bırakacam ölem daha iyiiii beeeeee *TATLI BELA* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:biliyordum hıh...sen cadısın ondan biliyosundur belammmmmmmmmmmmm:yikildim:
04-16-2007, Saat: 06:23 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:öylede bir kırarımki kırışlmadık parçan kalmaz :yikildim: :yikildim: :yikildim: deli seni kıramazsın işte beni oh ya...: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|