ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sakin canım sakin ...arkadaşl espri yapmaya çalışmış anlaşılantamam canımcım öyle diyosan öyledir..
ama becerememiş oda ayrı yani:yikildim: :yikildim: :yikildim:
ama başka bir koku var gibi geliyo ..inş yanılıyorumdur
Garip Sohbetler
|
04-16-2007, Saat: 06:59 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sakin canım sakin ...arkadaşl espri yapmaya çalışmış anlaşılantamam canımcım öyle diyosan öyledir.. ama başka bir koku var gibi geliyo ..inş yanılıyorumdur
04-16-2007, Saat: 07:02 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla bilmiyom nehircim ...ya canım şaka böylemi yapılır ..tanısak diyeceğizki nazı geçiyor..ama bu daha dünki üye ... yaşamsensin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam canımcım öyle diyosan öyledir..öyledir yaw .ne olacak başka allah allah ben koku falşahn alamıyom üstelik yaşamsensin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya canım şaka böylemi yapılır ..tanısak diyeceğizki nazı geçiyor..ama bu daha dünki üye ...ay tamam allah aşkına ya.. offffff nazı geçsede geçmesede demiş işte birşey ne yapalım asalımmı kim olduğunu bilmediğimiz birini allah allah
04-16-2007, Saat: 07:06 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:öyledir yaw .ne olacak başka allah allahiyi alma bakalım
04-16-2007, Saat: 07:06 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ay tamam allah aşkına ya..tamam ezom tamam susutum konuşmuyorum
ya niye bu kadar yoruyorsun yaaaa
ya cidden bu kadar yapma ya bunu yapmaya hakkın yok senin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ESARET Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne oluyor yav burdaaaaaaaaaaaaaaaaaabirşey olmuyo yusuf.. adamın biri birşey demiş diye fırça yiyoz olan bu
04-16-2007, Saat: 07:09 PM <
ESARET Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne oluyor yav burdaaaaaaaaaaaaaaaaaayok birşey kardeş :! |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|