ozgur_yasarim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Deniz kısı sanada teşekkürler kardeşim ilk önce kendi ürünlerimiz alalım eğer alcağımız ürünü biz üretemiyorsak dışarıya yönelelim.... Mesela aldığımız ürünün barkodlarında rakamalr vardır bu rakamlar 86 ile başlıyorsa türk malıdır bilginize.....ewet bende biliyorum 86 ile başlıo 869.......... böle dimi
COCA COLA´nin ne MAL oldugunu sizde görün....
|
04-09-2007, Saat: 03:43 PM <
04-17-2007, Saat: 09:52 AM <
bencede çoookkkkk saçma coca cola senelerdir var anca mı akıllarına gelmiş bunu görmüşler ve nedense bu olay ülkerin yani dinci kesimlerin cola turkayı çıkardıktan sonra çıktı bu salak hikaye inanmayın bence hiççç
ben bunu daha önce gördüm ve coca cola ürünlerini artık tüketmiyorum....yaşasın cola turka...
05-22-2007, Saat: 10:52 AM <
Biz Müslümanlar Bütün Peyganberleri Hak Peygamber Kabul Eder Bütün Dinleri Hak Biliriz Bu Dinimize Yapilan Bir Saldiridir Bu Yaziyi Açiktan ürün Ismi Yapsalardi Bu Dürüstlük Olurdu Buda Onlara Yakişmaz Filistinde Irakta Ve Dünyanin Dört Bir Yaninda Müslümanlara Yapilan Saldirilar Malumumuz Biz Asil Bir Milletiz Islam Düşmanlarini Kiniyorum Lütfen Uyanalim...!
bunu soylemeyin birdaha elin yahudisi yapmıs tekrar gundeme getirmenin bir anlamı yok.yahudilerin ozu sekilciliktir hayatın her alanında bu tur seyleri gorebilirsiniz.
blue_belial
09-12-2007, Saat: 11:53 PM <
Madem bunlara anlam veremıyosunuz! o zaman o ıctıgınız zıkkımın sahıplerının CocaCola ve urunlerınden elde ettıgı kâr'la nerelere bagıs yaptıgını arastırın!
sımdı ben buraya koyarım o fotolarıda ama! sonra sız onada bı kılıf bulup, dınınıze soven ınsanları sıze gostermek ısteyenler ıcın "sacma" kelımesını kullanıp bas edersınız! Kendı dınımden! Kendı mılletımden! Kendı Kanımdan dahı olsa! benım dınıme sovenı destekleyen kısılere dıyecegım tek sey var! ALLAHIN GAZABI! ve LANETI SIZIN UZERINIZE OLSUN! Aksını soleyenler buyursun gelsın! her turlu...... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
kurşunu yakından görün | soyle | 11 | 1,129 |
04-14-2022, Saat: 06:38 AM Son Yorum: wildfang |
|
9 aylık ördek kendinin köpek olduğunu düşünüyor. | Hasretiim | 3 | 973 |
03-06-2012, Saat: 04:00 PM Son Yorum: Patikli_Penguen |
|
??te Coca-Cola'n?n Marifetleri | soyle | 0 | 500 |
10-03-2006, Saat: 10:45 PM Son Yorum: soyle |