d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:istersen sorarım denizde kum bende soru çoqsor jnm yaa.
ztn bnde biri sorsada cevaplasam diodm
Garip Sohbetler
|
04-17-2007, Saat: 11:21 AM <
d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:istersen sorarım denizde kum bende soru çoqsor jnm yaa. ztn bnde biri sorsada cevaplasam diodm
04-17-2007, Saat: 11:22 AM <
sHeKeR_oSLm Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dmi amasaçmalamakta üstüme yoqturfatihe sorabilirsiniz sHeKeR_oSLm Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dmi ama [SIZE="3"][COLOR="Purple"]walla çok doğru sölüyon kafamı çok kötü karıştırdın napim ben yawww:S[/COLOR][/SIZE] d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saçmalamakta üstüme yoqturfatihe sorabilirsiniz haklıdır
04-17-2007, Saat: 11:23 AM <
esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayy senin pc ne ben fatoş diyom sen pc diyonsewgiden bahsedelim dedinis ya ben pc'mi çoq sewiom
04-17-2007, Saat: 11:23 AM <
gam-ze-li-m Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende geldimm. kanbersiz düğün olmaz di amahosGoRddduuukk =] kaMbErSiiiz duGun oLmuo eeet ii'kii geLDn yOksa nikaHi kiyaMicaKtik
04-17-2007, Saat: 11:24 AM <
gam-ze-li-m Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende geldimm. kanbersiz düğün olmaz di amadihoşgeldin canım d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ii o zmn geçmiş olsun [SIZE="3"][COLOR="Purple"]kısmet nan fena olmaz gözüme kestirdiğim war ama[/COLOR][/SIZE]
04-17-2007, Saat: 11:25 AM <
sHeKeR_oSLm Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sor jnm yaa.he ii o zmn şimdi soruyorum eskidende burdaydım dedin ya kullanıcı adın neydi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|