sHeKeR_oSLm Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aManDa aManbenim aşkım bi tane:$dicem ama olan war olmayan war
a$kiniDa koRuRmu$$ =]]
Garip Sohbetler
|
04-17-2007, Saat: 11:34 AM <
d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende acıktım ama ewe kadar gitmeq zor gelio coladan midem yanmış [SIZE="3"][COLOR="Purple"]5 ekmek yetermi özge:yikildim: özlem özge çok şişman biliyonmu[/COLOR][/SIZE]
04-17-2007, Saat: 11:35 AM <
esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak karnım acıkınca fatoş geldi aklımabende dicektim fatoşla ne alaka annadım (sefa) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkadaslar bende sizinle arkadas olabılırmıyıım sakıncası yoksa tabııı [SIZE="3"][COLOR="Purple"]ne demek sefaaa herzaman kardeş hoşgeldin gel buyur[/COLOR][/SIZE]
04-17-2007, Saat: 11:36 AM <
sHeKeR_oSLm Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benimdeeeeeee =)olar neden olmasın adem hesabı se ödersin
04-17-2007, Saat: 11:36 AM <
esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nereye istersen özlemhadi o zmn gideLimmmm =D geLion dmi bni aLMaya
04-17-2007, Saat: 11:37 AM <
esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nereye istersen özlembeni almıyonus he mum ışığı bende aşkımla giderim hıh.. sHeKeR_oSLm Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hadi o zmn gideLimmmm =D 10 dk içinde oradayım:
04-17-2007, Saat: 11:37 AM <
(sefa) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkadaslar bende sizinle arkadas olabılırmıyıım sakıncası yoksa tabıııne sakıncası olcak gel canım nbr nasılsın |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 356 Ziyaretçi