HASRETİM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anladım canım sen merak etme
[COLOR="Purple"][SIZE="3"]kıs sen bakma onlara hepsi yalancı
geçen gördüm tek başına çeyrek öküzü bitirdi:yikildim: :yikildim: [/SIZE][/COLOR]
Garip Sohbetler
|
HASRETİM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anladım canım sen merak etme [COLOR="Purple"][SIZE="3"]kıs sen bakma onlara hepsi yalancı geçen gördüm tek başına çeyrek öküzü bitirdi:yikildim: :yikildim: [/SIZE][/COLOR]
valla obeziteler bile beş ekmek yemez sanırım adem sen nsl yiyicen be arkadaşım))))))))))
04-17-2007, Saat: 11:46 AM <
esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok yok beraber yiyecektik unuttun muküstüm ben size hıh ben aşkımla giderim o olmadan boğazımdan geçmez
04-17-2007, Saat: 11:46 AM <
esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:caLisma jNm.. yappp =] d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yoq kıs istemem kendiyle karıştırıoadem warya 120 kilo benden sölemesiadem yesin 8 ekmek [SIZE="3"][COLOR="Purple"]beni kendinle karıştırdın galiba topu topu 150 gram bişeyim onunda yarısı elbiseler geliyor[/COLOR][/SIZE]
04-17-2007, Saat: 11:47 AM <
(sefa) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkadaşlar aranızda cimbomlu olan war mıııı????Be$ikTa$ !!!!!!!
04-17-2007, Saat: 11:47 AM <
(sefa) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkadaşlar aranızda cimbomlu olan war mıııı????adem war olar mı |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|