e konusmuyo mu kimseeeeeeeeeee
Garip Sohbetler
|
[COLOR="Purple"]iyilikte
hepimiz bir yerde toplanıp öle konuşalım olmuyor böyle [/COLOR]
slm kislar nbr ben figen pardon erkeklere ayıp olmasin onlarada slm
figen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:slm kislar nbr ben figen pardon erkeklere ayıp olmasin onlarada slm [SIZE="3"][COLOR="Purple"]iyiki farkettin kendimi bi garip hissettim bu arada biz iyiyiz sen nasılsın[/COLOR][/SIZE]
04-17-2007, Saat: 02:44 PM <
evt adem ii ama ben pek ii deilimm çünkü moralim bozukk
arkadaşlar Böylesine Anlamsiz Bir Tartişmaya Sebeb Olacağimi Bilsem ..inanin Yapmazdim...
öncelikle özür Dilerim Hepinizden ..çünkü Kimsenin Huzurunu Kaçirmak Gibi Bir Amaça Sahip Falan Değildim... bir Kelimenin Bu Kadar Uzatilacağini Bilsem Inanin Kullanmazdim ... ezoya Neden Msj Yaziyo Demişsin Yaşamsensin Arkadaşim.. bir Ben Bu Siteyi Uzun Zamandir üyesiz Takip Ediyordum.. ezo Bu Sitede En çok Rastladiğim Biridir.. kendiisini Tanimiyorum..ondan Senin Kestettiğin Gibi Hoşlanmam Falan Söz Konusu Değil.. ben Sadece Tanişmak Istediğimi Ifade Ettim .. bu Konu üzerindeki Yoruma Gelince... """ Yani Gidemezsin Izin Vermiyorum Demiştim """ bu Tamamem Esprili Bir Yaklaşimdi .. ezonunn Dediği Gibi Böyle Bir şakayi Yerinde Yapmamiş Olabilirim .. ama Bu şakayi Yaparken Düşünmedim Kim Beni Nasiuol Anlar Diye çünkü Gerçekten Güzel Bir Forum Ve Burada Böyle Birşeyle Karşilaşacağimi Bilseydim Gelipte Huzurunuzu Bozmazdim... hepinizden özellikle Ezo Ve Tolgadan özür Dilerim ... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 349 Ziyaretçi