ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hasan ya senin yaş kaçtı ...YAŞIM 19 NEDEN SORDUN Kİ.
Garip Sohbetler
|
04-18-2007, Saat: 07:59 PM <
hasanhusso3706 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aslı seni bu kadar kızdıran ne neden bela okuyosun ki çok günah.ya hasan sende dalgamı geçiyon ya.. akıl veriyosun ama aynı şeyi sende onlarca kez yaptın ... akıl vermeden önce kendine bak istersen
bilmem öylesine sordum işte ...
boşwer... ama aslıya diyeceğine günah falan diye.. önce kendine çeki düzen ver.. birgün yazıyoruz..ikna oluyorsun ertesi gün tekrar ölmek istiyorum diyorsun .. günah onada günah sanada günah .. açıkçası ben bir daha burada böyle bela lanet içerikli msjlarını okumak istemiyorum...
04-18-2007, Saat: 08:06 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bilmem öylesine sordum işte ...PEKİ NE TÜR BİR KONU OKUMAK İSTİYORSUN. yaşamsensin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:teşekkür Ederim Arkadaşim...bencede bırakmalı bazı şeylerin peşini .. isabetli bir karar SEVECEN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkadaşlar Böylesine Anlamsiz Bir Tartişmaya Sebeb Olacağimi Bilsem ..inanin Yapmazdim... arkadaşım adını dahi bilmiyorum.. özür dilenecek herhangi bir sorun yok.. ortadaki tek sorun ...tolaganın hasas davranmış olması .. kullandığı kelimelkerin espri olduğuna inanıyorum .. tolga adınada kendi adımada en başta senden sonrada üyelerden binlercekez özür dilerim .. benim burada pek ömrüm yok zaten bugün yarın giderim .. kafanı yorma sen ..boşwer gitsin ... SEVECEN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:PEKİ ADIM ERCAN ..[INDENT]vukuatın yok arkadaşım sadece belirttiğim gibi yanlış anlaşılma söz konusuydu .. [/INDENT] SEVECEN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:öyleymişim Ben De Yeni Farkettim Gelir Gelirmez Bu Kadar Polemik ...kimse seni yanlış tanımış yada tanıtmaya falan çalışıyor değil... sen kendini zamanla dediğin gibi zaten tanıtırsın korkma |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 373 Ziyaretçi