inanmiyorum hasan ya bu kacinci yazisin ayni seyi arkadasim ya....
Garip Sohbetler
|
04-18-2007, Saat: 08:21 PM <
kürdan koLLar Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gözüm ha heheh ne bu böle yaa herkes sıkıldım die konus acmıs baska muhabbet yok mu burda sıkıldımdan baskaSEN İSTERSEN BİR ŞEYLER YAPARIZ SORUN DEÄžİL.
allaaaaa allaa bunee yaa bügün siteyeee ne oluoo yaa herkeess bi isyandaa herkess bi şeyden vazgeçmişşş ölmelerr faln ne oluo arkdaşlar yaa :S
04-18-2007, Saat: 08:23 PM <
sıkıLdım kimse yokmu konularını hep sen acmıssın 1 kere acsan yeterdi yaff
ewt ben istiom yap bişiLer hadi . yeni bi konu aç sıkıldımdan farklı olsun . ehuehe neyse hadi ii sıkılmalar sana. ben gider . hasanhusso3706 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SEN NE DEDİÄžİNİN FARKINDAMISIN EÄžER BİRİ AİLEME DOKUNSUN ONU PİŞMAN EDERİM.eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ozaman ne konuşuyon ya... ailem böyle yapıyo yok beni aşşağılıyolar...yok bilmem nediyolar .. kimi şikayet ediyon sen ..ya bunun farkındasın demi... senin derdin başka.. ben onu iyi biliyorum ama neyse.. böyle ailenide küçük düşürmektesin farkında değilsin .. .. derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:allaaaaa allaa bunee yaa bügün siteyeee ne oluoo yaa herkeess bi isyandaa herkess bi şeyden vazgeçmişşş ölmelerr faln ne oluo arkdaşlar yaa :Sinsan oğlu bukadsar zayıf olursa daha çok okursun sen böyle yazıları sefaaaaaa
bak tecrübe puanı verdik sana ama ..aynı konuları yüğzkere açma artı başlıklarada ben ölmek istiyom yazma ...
valla bu sefer ben öldürürüm seni heeeeeeee
04-18-2007, Saat: 08:29 PM <
Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:inanmiyorum hasan ya bu kacinci yazisin ayni seyi arkadasim ya....NEHİR BU ARALAR BİRAZ SİNİRLERİM BOZUK
04-18-2007, Saat: 08:30 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak tecrübe puanı verdik sana ama ..aynı konuları yüğzkere açma artı başlıklarada ben ölmek istiyom yazma ...EÄžER RAHATSIZSAN BENİM ÜYELİÄžİMDEN ÖLDÜR RAZIYIM.
04-18-2007, Saat: 08:33 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeTAMAM EZO TAMAM YETERKİ DAHA FAZLA VURMA ZATEN VURAN VURMUŞ. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 99 Ziyaretçi