yaşamsensin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:M Y A A M şanlatamadım
yaşam
L E N E S N I
seninle
Z L G ü E
güzel
N L T M D M A A A A I
olacaktı yapamamışınız yine ...
ben yaptım ohhhhh
Garip Sohbetler
|
yaşamsensin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:M Y A A M şanlatamadım olacaktı yapamamışınız yine ... ben yaptım ohhhhh
04-18-2007, Saat: 09:19 PM <
Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama senin bu yazdiklarina gülmemek eldemi canim benim, böyle bir konuda bile güldürmeyi basariyorsunya ne diiyim bilmemki ben sana..NEHİR BEN BU EZOYA NE YAPTIM ŞİMDİ SENCE. DEDİÄžİ ŞEYLERE BİR ANLAM VEREMİYORUM. hasanhusso3706 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BENDE NE YAPTIMDA ÖMRÜNÜ YEDİM DİYORUM YA EÄžER SANA ZARAR VERECEK BİR ŞEY YAPTIYSAM DA ÖZÜR DİLERİM.abicim sende kaç tahta eksik allah aşkına yaw... sen insan ömrüne zararsın diyorum..anlamıyon .. özürde dileme ayrıca.. özür bir daha yapmamak adına dilenir.. ama sen önce yapıyon sonra özür diliyoın sonrada yine yapıyon ....olmazki yaw.. bir insanın tahammülleri bu kadar zorlanmazkiiiiiiiiiii CariSmaBoY: yazı ebatları küçültüldü...
04-18-2007, Saat: 09:21 PM <
hasan anlamak istememişsin sanırım ondan olabilir mi
Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama ben ona gülmüyorumki senin yazdiklarina gülüorum canim..gül kız bencede komiklerdi :yikildim: :yikildim: :yikildim: Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama ben ona gülmüyorumki senin yazdiklarina gülüorum canim..gül kız bencede komikti heeeee:yikildim: :yikildim: hasanhusso3706 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:NEHİR BEN BU EZOYA NE YAPTIM ŞİMDİ SENCE. DEDİÄžİ ŞEYLERE BİR ANLAM VEREMİYORUM.anlamak istemiyonkiiiiiiii daha nasıl anlatsam bilemiyorum ... valla senin durum aslında fazla vahim haa:yikildim: :yikildim: Alıntı:[b][i]abicim sende kaç tahta eksik allah aşkına yaw... sen insan ömrüne zararsın diyorum..anlamıyon .. özürde dileme ayrıca.. özür bir daha yapmamak adına dilenir.. ama sen önce yapıyon sonra özür diliyoın sonrada yine yapıyon ....olmazki yaw.. bir insanın tahammülleri bu kadar zorlanmazkiiiiiiiiiii [/i][/b] Sevgili Ezo .. Rencide Edici Konusmalar Yapma .. Hasana illa anlatcam diye bi şartın yok , yapmazsın yorum olur biter .. Bu kadar azarlamayın , ayıptır .. CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hasan anlamak istememişsin sanırım ondan olabilir miağzına sağlık yaw... işte olay bu olmak yada olmamak ....:yikildim: :yikildim: ZeNiTH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sevgili Ezo ..ya haklısın varya ...aşağılamak amaçlı değildi yazdıklarım lakin bu arkadaş çok arabesk bende pop anlatayım dedim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|