allah seni kahretmesin
hafiflik degilde yürek acısı olmasın sende bugün
Garip Sohbetler
|
allah seni kahretmesin
neyse ben çıkıyom arkadaşım az işim var sonra görüşürüz
HASRETİM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neyse ben çıkıyom arkadaşım az işim var sonra görüşürüz [SIZE="3"][COLOR="Purple"]tamam abla kendine iyi bak herşey gönlünce olsun az önceki hafiflik meseleside şakaydı içim içimi yiyo bi bilsenmiley18: [/COLOR][/SIZE] esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam abla kendine iyi bakzordur her daim sevmeler arkadaşım allah yardımcın olsun Agrasifim_ulen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adem misin ne boksun sus biraz be zaten dertliyimarkadaşım ...sen burayı başka yerlerl karıştırdın galiba ... ağzına her geleni yazamasın ... hele böyle küfür mnanası taşıyanları asla yazma derim ... ayrıca bu kelimeyle ilgili kimsenin tepki vermemeside anormal bir durum ... HASRETİM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:E Anlat Nasil Gidiyo Ben Bugün Evde Yoktum Valla Neler Oldu Ya Hasanla Kapişmişsinyok yaw ne kapışması ... beni deli etti sadece.. ee tabi birde yanında olanlar varmış gibide olunca olay büyüdü... millet sadece etrafına meraklı nede olsa... biride dönüp bakmıyo acaba ben ne yapıyorum diyo ... HASRETİM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Katiliyorumşaılmayacak gibide değilki ..
04-19-2007, Saat: 01:48 PM <
Ne orhan ne ferdi kimse bilmez
Bendeki derdi ??? Sen söyleme Müslüm BABA NEREDEN SEVDİM O ZALİMİ :kk: :kk: :kk: :kk: :kk: :kk: :kk: :kk: :kk: :kk: :kk::kk: :kk: :kk: :kk: :kk: :kk: :kk: :kk: :kk: :kk: :kk: :kk: :kk: :kk: :kk: :kk: :kk: :kk: :kk: :kk: :kk: :kk: :kk: :kk: :kk: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|