ne olmadiki biliorsunya hasan iste ama allahtan neyseki kapandi konu
Garip Sohbetler
|
Alıntı:valla bilmemki bende size soruom iste, siz baslayin devamini getiririz...sen hele bir gir konuya biz inş...geliriz...:yikildim: Dökülen göz yaşları sadece kendimiz için.. O değere sahipken de, yitirdiğimizde de.. Çünkü bizi asil korkutan YaLNıZLıK... Pessimist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:al iştetmm arkadaşım senle kırgın olmak istemem neyse hiç demedim say ok Alıntı:tmm bırakır bırakmaz kesicem develeri söz dedim ya işte sorun burda.....ne zaman bırakmayı düşünüyorsun....zaten açııımmmm :'( Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne olmadiki biliorsunya hasan iste ama allahtan neyseki kapandi konukıs sorma nereye gitsem ölmek istiyorum falan ayyy böyle ööööööö oldum ya dedim bi ara girmim bu siteye allahtan dedigin gibi bugün hiç ses seda yok ya anlayamadıgım insanları neden kullanırlar ben ona güzellikle yaklaştım hala anlamadı bende daha ses çıkartmadım tugfan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:işte sorun burda.....ne zaman bırakmayı düşünüyorsun....zaten açııımmmm :'(tufan ya zaman ve hayat o kadar acımasızki ne bilim dedimya ikilemdeyim ama inan yemin olsun bunu bir gün başaracagım Alıntı: sen bilirsin abla ben cins bise demedim Alıntı:tufan ya zaman ve hayat o kadar acımasızki ne bilim dedimya ikilemdeyim ama inan yemin olsun bunu bir gün başaracagım oki..öle olsun.... ...millet ben kaçar....kendinize iyi bakın..haden byeeee
04-19-2007, Saat: 05:58 PM <
HASRETİM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kıs sorma nereye gitsem ölmek istiyorum falan ayyy böyle ööööööö oldum ya dedim bi ara girmim bu siteye allahtan dedigin gibi bugün hiç ses seda yok ya anlayamadıgım insanları neden kullanırlar ben ona güzellikle yaklaştım hala anlamadı bende daha ses çıkartmadım ay susalim en iyisi yoksa nazar falan deger mazallah baslar yine..yarabbim bu neydi böyle yaa.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 31 Ziyaretçi