evet ben geldim hoş geldiniz yok mu.... sizlere ne ısmarlayayım belki kahve icersiniz ben sıkı bir yorucu bir gün geçirdim bir kahve iyi gider izde istermisiniz....
Garip Sohbetler
|
04-19-2007, Saat: 06:03 PM <
Pessimist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hosgeldin deniz kızı konusuyoruz ve iyiyim kendi adıma sen nasılsınızhoşbuldum bende sazan gibi konuşmaya dalıyorumtşk bende iim d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:slm ben geldim napıyonus nasılsınıshoşgeldin iyiyim sen nasılsın arkadaşım Alıntı:tamam ole olsun
04-19-2007, Saat: 06:04 PM <
HASRETİM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşgeldin iyiyim sen nasılsın arkadaşımhoşbuldum canım bende iim Alıntı: evet ben geldim hoş geldiniz yok mu.... sizlere ne ısmarlayayım belki kahve icersiniz ben sıkı bir yorucu bir gün geçirdim bir kahve iyi gider izde istermisiniz.... hosgeldin.. Alıntı:[b]hoşbuldum bende sazan gibi konuşmaya dalıyorumtşk bende iim[/b] ayıp ettin sen yabancı değilsin
04-19-2007, Saat: 06:05 PM <
EsCaPeX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet ben geldim hoş geldiniz yok mu.... sizlere ne ısmarlayayım belki kahve icersiniz ben sıkı bir yorucu bir gün geçirdim bir kahve iyi gider izde istermisiniz....bende yeni geldim hoşgeldin canım EsCaPeX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet ben geldim hoş geldiniz yok mu.... sizlere ne ısmarlayayım belki kahve icersiniz ben sıkı bir yorucu bir gün geçirdim bir kahve iyi gider izde istermisiniz....hoşgeldin arkadaşım valla biz az önce çay içtik ama arkadaşlar belki içmek ister kendi adıma teşekkür ederim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 96 Ziyaretçi