EsCaPeX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sende hoşgeldin özge işlerin nasıl gidiyor bakayımçoq ii gidio canım
Garip Sohbetler
|
04-19-2007, Saat: 06:10 PM <
Alıntı: ya kusura bakmayın ben çıkıyorum verdigim rahatsızlıktan dolayı kusura bakmayın artık size iyi sohbetler ne rahatsızlığı biz ole bise duymadık hadi kendine iyi bak sanada iyi aksamlar gerçi gitmeseydin sohbet etseydik iyi olurdu HASRETİM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya kusura bakmayın ben çıkıyorum verdigim rahatsızlıktan dolayı kusura bakmayın artık size iyi sohbetler nereye gidiyorsun hasretim, daha karpuz kesecektik mevsimide geldi hani...
04-19-2007, Saat: 06:12 PM <
HASRETİM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya kusura bakmayın ben çıkıyorum verdigim rahatsızlıktan dolayı kusura bakmayın artık size iyi sohbetlerne rahatsızlığı janım her zmn bekleris d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çoq ii gidio canım aman iyi gitsin özge umarım yorucu bir gün geçirmezsin...
sen beni aglattın
bırakıpta ellere kaçtın senin hatanı anladım kitabını çoktan kapattım... Pessimist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne rahatsızlığı biz ole bise duymadıkbiyere gitigim yok burdayım ama 5 dklık işim var bekleyin bak valla arkamdan laf duyarsam fena olur ona göre:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 94 Ziyaretçi