Alıntı:
fatih ne aç gözlüsün ya banane ben karpuzlarımı istiyom allah allah yaaa bana karpuz borcun var:hihi :hihi :hihi :hihi
sana tüm karpuzlar feda olsun
Garip Sohbetler
|
Alıntı: sana tüm karpuzlar feda olsun EsCaPeX Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Buyur nehir buda senin için..... sonra bana bırakmadınız deme... hele yemedim hiç deme utan ma buyur.... afiyet olsun...ya halil sende olmasan bu fatihten bana bişe kalmayacaktı valla çok saolmiley17: miley17: miley17: miley17: miley17: miley17: Alıntı:[b]itiraf etti[/b] hakim bey demiştim ama nese yabancı değilsin
04-19-2007, Saat: 06:39 PM <
ayy tatliyla aran yokmu mümkün olabilirmi hic öyle birsey canim benim yaa..ben hastasiyim onlarin...
Pessimist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sana tüm karpuzlar feda olsunooooooooooo bak valla bitin karpuzları isterim ona göre ha:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: şaka bi yana saol arkadaşım Alıntı: he ya ösge yemesin yeterki hepsini bitiririm
04-19-2007, Saat: 06:40 PM <
HASRETİM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nehir benim tatlıyla pek aram yok ama ya şöle bi patatesli börek olucakki ahhhh yemede yanında yatal jnm Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayy tatliyla aran yokmu mümkün olabilirmi hic öyle birsey canim benim yaa..ben hastasiyim onlarin...valla ama ben yiyemiyorum bide pek sevmem enderdir ben yemişimdir tuzluların hastasıyım ama nerede börek ay ay Alıntı: rica ederim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|