sonunda tirlatan sanirim biz olacaz..
Garip Sohbetler
|
04-19-2007, Saat: 07:35 PM <
hasanhusso3706 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya nehir ben şimdi ne yaptım ki. Yanlış bir şey yaptıysam söylede bileyim. ya tamam ortada yanlis birsey yok hasan tamam kapansin konu...
sen kafaya takma hüssssooooooooooooo
bi böyle iyiyiz... abi seni kurtaracaz derken kendi beynimizden oldukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkD bilseydim sana ben delice bağlanmazdım bilseydim ömürümü yoluna harcamazdım ... ah ulen ah bilseydimmmmmmmmmmmmmmmm Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya tamam ortada yanlis birsey yok hasan tamam kapansin konu...valla çok ayıp nehir .... ben konuya daha yeni ısındım yaw.. niye kapatıyonuz konuyuuuuuuuuu:yikildim: :yikildim: başı duman parey parey yol ver dağlar yol ver bana ... dın dın dın başı duman pare pare yol ver dağlar yol ver bana gönlüm gitmek ister yareeeyyyyy dınınını dey:
04-19-2007, Saat: 07:40 PM <
aNLamıorm ßen DüN öLmek isTiorm dien iNsan ßuqn ndn WazqçSiN Dün o kdr wazqeçirmeye çaLı$k aDamın KendiSi öLmk istemiOo..
Sonumuz noLJk ßaKaLım...
gelemiyom
devrelerim su kaynattıııııııııı ah gönlüm ondan sana hayır yok vay gönlüm ... ahhhhh ulen ahhhhhhhhhhhhhh tatlı_cadı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aNLamıorm ßen DüN öLmek isTiorm dien iNsan ßuqn ndn WazqçSiN Dün o kdr wazqeçirmeye çaLı$k aDamın KendiSi öLmk istemiOo..yüre be kim tautar seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii verdim gazı al hızını de hayde parmaklarına kuvvettttt
04-19-2007, Saat: 07:42 PM <
ezooooo gitti yaa kiz en sonunda tirlatti valla sira kimde acaba..
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 89 Ziyaretçi