Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:allahim ya kiz sen beni öldürmekmi istion, hasan konuyu actiginada pisman oldu vallaha...HAKLISIN AÇTIÄžIMA AÇACAÄžIMA PİŞMAN ETTİLEEEEEEER. BENİ BU GÜNÜMDEN DÜNDEN ETTİLER BENİ DOÄžDUÄžUMA PİŞMAN ETTİLER. HEHEHE
Garip Sohbetler
|
04-19-2007, Saat: 07:58 PM <
hasanhusso3706 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ÇOK BASİT SADECE KENDİME GELDİM O KADAR. YETERLİ Mİ? abicim bizim işimiz güçümüz yok demi seni hergün sirkeleyecezmiiiiiii aklın başına bugün geliyo yarın yien gidiyo .. bahse girerim 2 gün sonra ben ölmek istiyom diye konu açacaksın tatlı_cadı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KimSeEeEe tutamz ßeni..:d:d tam yerinde ydi valla tatlı_cadı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:deiL insan ßi qünde su kdr dei$mez..yaw canım hasan değişirrrrrrrrrr hasanhusso3706 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ANLAŞILDI MERKEZ.anlatana kadar öldük ama neyseeeeee
04-19-2007, Saat: 08:03 PM <
tatlı_cadı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:deiL insan ßi qünde su kdr dei$mez..NEDEN OLMASIN Kİ... BEN DEÄžİŞMEYE ALIŞTIM... hasanhusso3706 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HAKLISIN AÇTIÄžIMA AÇACAÄžIMA PİŞMAN ETTİLEEEEEEER. BENİ BU GÜNÜMDEN DÜNDEN ETTİLER BENİ DOÄžDUÄžUMA PİŞMAN ETTİLER. HEHEHEben dertli değildim doğarken oldum . bu acı kaderi sonradan buldum ... valla bizde seni sonradan bulduk be hassooooooooo:yikildim:
04-19-2007, Saat: 08:04 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı::d:d herhaLde yanii apLJM... tmm dei$sin ßi$y demiorm ama ßu kdr hısLı ve kendine qüweni qeLemz bunu söLmk istiodm ama sanırım suç oLdu nese..
04-19-2007, Saat: 08:05 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abicim bizim işimiz güçümüz yok demi seni hergün sirkeleyecezmiiiiiiiİDDİAYA VARMISIN AÇMAYACAÄžIMA KALIBIMI BASARIM. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 159 Ziyaretçi