hasanhusso3706 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İDDİAYA VARMISIN AÇMAYACAÄžIMA KALIBIMI BASARIM.senmiiiiiiiiiiiiiii
abicim nerde o günler..
keşke ölümden başka konular açsanda bizde heveslensek yorum yaparken
Garip Sohbetler
|
hasanhusso3706 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İDDİAYA VARMISIN AÇMAYACAÄžIMA KALIBIMI BASARIM.senmiiiiiiiiiiiiiii abicim nerde o günler.. keşke ölümden başka konular açsanda bizde heveslensek yorum yaparken
aşkın ateşten gömlek
olsada yine yine yine yine giyeceğim .. bedeli kara zindann deseler bile gireceğim .....
04-19-2007, Saat: 08:15 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senmiiiiiiiiiiiiiiiEZO BEN YAPARIM DİYE KAFAYA BİR ŞEYİ TAKARSAM YAPARIM BUNU NUTMA LÜTFEN.
04-19-2007, Saat: 08:16 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bukalemun gibisin maşallah hergün değişiyon ....:yikildim: :yikildim:ÖVÜNMEK GİBİ OLMASIN AMA BİRAZ ÖYLEYİMDİR AMA BU SON DEÄžİŞİM. hasanhusso3706 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:EZO BEN YAPARIM DİYE KAFAYA BİR ŞEYİ TAKARSAM YAPARIM BUNU NUTMA LÜTFEN.abi kafaya tak ozaman .... allah aşkına yaw.... tak artık yawwwwwwwwwwwwwwwwww tak beeeeeeeeee kölen olam tak yaw..
04-19-2007, Saat: 08:18 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben dertli değildim doğarken oldum .NE DEMEK İSTEDİÄžİNİ AÇIKLARMISIN RİCA ETSEM.
ya valla boşwer ağa
sen kafaya takma beni ... sana laf kurmak zaten ölüm gibiiiiii şimdfi kalkmış sen o lafı bana açıkla diyosun .. yok abicim yok yemezler:d:d
04-19-2007, Saat: 08:29 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya valla boşwer ağaYA VALLAHİ ANLAMADIM LÜTFEN AÇIKLARMISIN.
sorun yok canım :..boşwer
valla beynim kazan olmuş zaten şuanda sana açıklama yazacak mecal yok yani eve gidince yazarım olurmu :?
04-19-2007, Saat: 08:43 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sorun yok canım :..boşwersen yeterki emret. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|