herkesin bilgisine, ben burdayım
Garip Sohbetler
|
hasanhusso3706 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen yeterki emret.emretmek nedir yaaaaaaa CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:herkesin bilgisine, ben burdayımamanda aman hoşgelmişen sülo ...bilgilendirmen için sağol... arkadaşlar toplanın kaçıyozzzzzzzz
04-19-2007, Saat: 08:59 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:emretmek nedir yaaaaaaayani sen nasıl istersen senin dediğin olsun.
04-19-2007, Saat: 09:08 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam hasancım tamamsağol ezgi yazmadan geçmiyosun teşekkürler.
geçemiyom desek daha iyi olur..
neyse canım ben şimdi çıkacam .. eve gidecem .. evden devam ederiz... daha düzgün bir şekilde tabikide... anlaştıkmı:? Geçmişin günahları silinmiyo,
çıkartıp atamıyosun, üstünden istesen bile, yolda yürürken bile söylenen 1 söz, bana bakan 1 çift göz bile yetiyo onu düşünmememiley18: miley18:
04-19-2007, Saat: 09:21 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:geçemiyom desek daha iyi olur..ezo benim vistaya geçmem gerekecek yani konuşmak istersen CariSmaBoY: Forumlarda msn adresi verilmesi kesinlikle yasaktır... msnsini kullan çünkü vistadaki internete abim şifre koydu ben 21: 20 de çıkmam şart abim kurtlar vadisini çekmemi söyledi xp yi kullandığımı öğrenirse beni keser bye. 25 geçeye kadar buradayım. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 63 Ziyaretçi