anladıgım kadarıyla deniz kızı sıtenın en cok konusanı ama en ckta sevılenı galıba
![Big Grin Big Grin](https://duygusuz.com/images/smilies/biggrin.png)
Garip Sohbetler
|
04-20-2007, Saat: 07:23 PM <
anladıgım kadarıyla deniz kızı sıtenın en cok konusanı ama en ckta sevılenı galıba
![]() Alıntı:Bak Şöyle Yapılıyor... hee walla görmüştür....TABİİ GÖR DEİLSEeee :yikildim:
04-20-2007, Saat: 07:25 PM <
tugfan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:merhaba...allaha şükür ben iyiyim...sen nasılsın...he baq bu jojuk annamış ama hasana annatamıom ki ben hiç konuşmuom azım war dilim yoq:
Şimdi İyisin.. aman İyi Olda.. Başka Bişey Düşünme.. Kib..
Alıntı:he ';te olduda nasıl olduğunu anlatsana anlatamaz görmen lazım...:yikildim:..hadi sen ne zaman gidiyon...ALLAH yolunu açık etsin hade hadeee ![]() ![]() ![]()
04-20-2007, Saat: 07:26 PM <
d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende mi yok kötü bişi söledim ya sadece ck konusuosun dedım kızmaa daa ![]()
04-20-2007, Saat: 07:26 PM <
karizmajojuk1987 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anladıgım kadarıyla deniz kızı sıtenın en cok konusanı ama en ckta sevılenı galıbaanam bu jojuk yeni üye olduğu halde nasıl biri olduğumu annadı ![]() ![]()
offff ulaaaannn offff Güldem Karaböcek çıktı.....Gülden Karaböcek- Ben olmalıydım
ben içmeyeyimde kimler içsin.....
04-20-2007, Saat: 07:27 PM <
tugfan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anlatamaz görmen lazım...:yikildim:..hadi sen ne zaman gidiyon...ALLAH yolunu açık etsin hade hadeeekowuonmu ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|