kısmam jnm
Garip Sohbetler
|
04-20-2007, Saat: 07:28 PM <
d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anam bu jojuk yeni üye olduğu halde nasıl biri olduğumu annadıama kimse kıymetimi bilmio bak bu yasta bu kadar konusma ıstersen sora 40 50 yasına gelınce yuzun ck kırışırr normaldede böle konusrmusun yoksa
04-20-2007, Saat: 07:28 PM <
tugfan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heee tam kıymettliksin yaa yoqsa DAYaKLIK MI:?ehu ehu qoptum Alıntı:kowuonmu yoq canım kovarmıyım aşk olsun....sadece arkadaşlarını bekletme......sen gez biz yazışırız....haa bie yolda gezerken mümkünse yolun ortasından git....
04-20-2007, Saat: 07:29 PM <
karizmajojuk1987 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak bu yasta bu kadar konusma ıstersen sora 40 50 yasına gelınce yuzun ck kırışırr normaldede böle konusrmusun yoksayoq normalde bu kadar çok konuşmam hatta köyde bi amca war bana sakine dio Alıntı: baq doğru sölüyoooo böle konuştukca sonunda ewde kalmada :yikildim: mazallah...sonra ewde kaldım die hıçkırıklara boğulursun....
04-20-2007, Saat: 07:31 PM <
tugfan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yoq canım kovarmıyım aşk olsun....sadece arkadaşlarını bekletme......sen gez biz yazışırız....haa bie yolda gezerken mümkünse yolun ortasından git....yoq canım arkadaşlarım beklemes bu kadar mı çoq bıktın yolun ortasından gideiim de kurtulun dimi Alıntı:yoq normalde bu kadar çok konuşmam hatta köyde bi amca war bana sakine dio uyyyyy sakine sakine nerde kaldı...neydiiii :S
04-20-2007, Saat: 07:32 PM <
tugfan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:baq doğru sölüyoooo böle konuştukca sonunda ewde kalmada :yikildim: mazallah...sonra ewde kaldım die hıçkırıklara boğulursun....ben ewde kalmamsewenim çoq:$ |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 94 Ziyaretçi