Alıntı:yoq canım arkadaşlarım beklemes bu kadar mı çoq bıktın yolun ortasından gideiim de kurtulun dimi
yoq canım estağfurullah arkadaşlar bana öle diyorlarda ...ama sen bilirsin baq hem ewde almaktan kurtulursun....
Garip Sohbetler
|
Alıntı:yoq canım arkadaşlarım beklemes bu kadar mı çoq bıktın yolun ortasından gideiim de kurtulun dimi yoq canım estağfurullah arkadaşlar bana öle diyorlarda ...ama sen bilirsin baq hem ewde almaktan kurtulursun....
04-20-2007, Saat: 07:33 PM <
d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yoq normalde bu kadar çok konuşmam hatta köyde bi amca war bana sakine dio benım ck konusan bı sevgılım vardı 1 hafta dayanabıldım cunku süreklı telefonla arıodu hanı konus konus bıtmez mı yk bıtmıoduu en sonunda dayanamadım ayrıldımm..evli olsam boşanma sebebı iştee
04-20-2007, Saat: 07:33 PM <
tugfan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:uyyyyy sakine sakine nerde kaldı...neydiiii :Sbisim alt katta oturan komşuda cimcime dio:yikildim: Alıntı:ben ewde kalmamsewenim çoq:$ uyyyy alıntıyıda yapmasını öğrenmiş......sevenin çoook ama kocan bu ceneye dayanırmı bilemem...
04-20-2007, Saat: 07:36 PM <
karizmajojuk1987 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benım ck konusan bı sevgılım vardı 1 hafta dayanabıldım cunku süreklı telefonla arıodu hanı konus konus bıtmez mı yk bıtmıoduu en sonunda dayanamadım ayrıldımm..evli olsam boşanma sebebı işteeben sewgilimle bu kadar çok konuşamıom ki:$o benden çok konuşuo bide konuş demes mikonuşsam susmam da onun yanında konuşamıom5 ay oldu ayrılmadı bundan sonrada ayrılmaz inş
04-20-2007, Saat: 07:37 PM <
tugfan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:uyyyy alıntıyıda yapmasını öğrenmiş......sevenin çoook ama kocan bu ceneye dayanırmı bilemem...yoq alıntıyı zaten biliom 2ki alıntı bilmiom ama çözcem kopyala yapıştır fln bi deniim Alıntı:benım ck konusan bı sevgılım vardı 1 hafta dayanabıldım cunku süreklı telefonla arıodu hanı konus konus bıtmez mı yk bıtmıoduu en sonunda dayanamadım ayrıldımm..evli olsam boşanma sebebı iştee walla doğru sölüyon kardeş...çook konuşama bakma...az konuşanada bakma ozmanda ağzından laf alınmıyor...:S Alıntı:bisim alt katta oturan komşuda cimcime dio:yikildim: ölemiydi....neyse önemli deil..
04-20-2007, Saat: 07:39 PM <
d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yoq alıntıyı zaten biliom 2ki alıntı bilmiom ama çözcem kopyala yapıştır fln bi deniim Alıntı:d€n!z kısıAlıntı:oldumu ki :S Alıntı:ben sewgilimle bu kadar çok konuşamıom ki:$o benden çok konuşuo bide konuş demes mikonuşsam susmam da onun yanında konuşamıom5 ay oldu ayrılmadı bundan sonrada ayrılmaz inş inş...ayrılmassınnn... Alıntı:yoq alıntıyı zaten biliom 2ki alıntı bilmiom ama çözcem kopyala yapıştır fln bi deniim heee öle bişi..... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|