valla bende öle biliyommm ama bilmiyorum bunalıma girmiş beyfndiii elinden ne kacırdı haberi yok beyfendininnnn
Garip Sohbetler
|
04-21-2007, Saat: 11:54 AM <
*-*asli50*-* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:slm günaydın nbrsinizzza.s canım hoşgeldin
04-21-2007, Saat: 11:54 AM <
*-*asli50*-* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaff çaglarla ilişkimize ara verdik kafam on milyon oldu yaaa hmm hayırlısı olsun canımm düzelir merak etme
04-21-2007, Saat: 11:55 AM <
esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:günaydın aslıne sedatı:yikildim: forumdan biri
*-*asli50*-* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla bende öle biliyommm ama bilmiyorum bunalıma girmiş beyfndiii elinden ne kacırdı haberi yok beyfendininnnn sen gideni değil giden seni kaybeder üzülme hayatım
*-*asli50*-* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:msn ni mi carptılar senin yazık sana yaaaaaaaaverin adamin şifresini geri verin bakımmwermeyis
aynı benım 2 sene oncekı taktıklerım su ara kafam bozuk senı ıncıtmek ıstemıyorum lutfen ara verelım bıraz kafamı toplayım dıyodum ..... sonra bırleselım oke dıyodum sonra tekrar yol verıyodum:d Kaçan balık buyuk olur kaybedınce anlar kıymetını ben çooook pişman oldum ! ama üfledim geçti
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 115 Ziyaretçi