En b?y?k zevkimdir ... ve 22 y?ld?r en g?zel a?k?m , sevdam ve dostumdur ba?lamam ..
Sevg ...
Sevg ...
Ba?lama ( Saz ) ?almak ...
|
Firari Fırtına
07-20-2006, Saat: 09:15 PM <
En b?y?k zevkimdir ... ve 22 y?ld?r en g?zel a?k?m , sevdam ve dostumdur ba?lamam ..
Sevg ...
gerçekten mi ben de çalıyorum bu yaz da keman çalmayı öğreneceğim
Firari Fırtına
08-16-2006, Saat: 11:44 PM <
İyi öğrenmeler o zaman ..Size kolay gelsin ...Bana bağlamam yetiyor walla ...
Sevg ... F?rT?na G?N?L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:En b?y?k zevkimdir ... ve 22 y?ld?r en g?zel a?k?m , sevdam ve dostumdur ba?lamam .. bende bi ba?lama hastas?y?m ama ancak yeni ba?lama f?rsat? buldum harika bi?i bu ya ger?ekten...
Firari Fırtına
08-21-2006, Saat: 10:14 PM <
Harika kelimesi bile az kalır valla ...Muhteşem bişey ...
08-22-2006, Saat: 04:54 PM <
peki senden bişey istesem ben (fırtınalı gönül) bana öğrenmem için kendi metodların varsa o da olur veya en azından çalabilmem için alt tellerden bir kaç tane şarkı notası verirmisin bende çok severim bağlama ve sazı da ne kadar erken ulaştırırsan o kadar minnetkar kalırım
Saygılarımla ...
Firari Fırtına
09-13-2006, Saat: 06:45 AM <
Hasincocuq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:peki senden bi?ey istesem ben (f?rt?nal? g?n?l) bana ??renmem i?in kendi metodlar?n varsa o da olur veya en az?ndan ?alabilmem i?in alt tellerden bir ka? tane ?ark? notas? verirmisin bende ?ok severim ba?lama ve saz? da ne kadar erken ula?t?r?rsan o kadar minnetkar kal?r?m M?sait bir zamanda msn de g?r??elim . Size gerekli olan ilk e?itimi verebilirim ama bu yeterli olmayacakd?r . Sizin ?aban?z ve y?rekden isteyi?iniz ?ok ?nemlidir ... Sevg ... Yorgun demokrat Aleyk?m Selam ho? gelmi?sin ... Sevg ... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|