ayy süper bir cift daha...birbirinize cok yakisiyorsunuz canim, allah sizi nazarlardan korusun, mutlulugunuzu daim etsinn, allahim sizi bir yastikta kocatsinn (amiiiiiiin)...
duygusuz.com'a tşkrler... perikızı&w00w
|
p£r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:orasını boşfer cnmALemsinn Wallaa
aminnnnn canım aminnn
çok içten yazılmış geldi bana hepinizinki öle PrinceSs Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ALemsinn Wallaa heheh saol canım doruuu ama öle savaştık biz bilen bilio burda bile 3 günlük hayat die topici var demi sulo
04-21-2007, Saat: 08:57 PM <
he ben şahidim bunlar hatta çok cazgınlar
kız sena ben bu konuyu kişisel resimelre alıyorum.. orda hiti daha yüksek olur..
Ay Cok sekersiniz Canim ya...ALLAH bir ömür boyu sürdürsün, sizLeri ayirmasin...Cok güzeL bir ask hikayeniz var haLa devam sürdügüne sevindim GüzeLim! Herseye inat askina savasdin tebrikLer Topragim
Davetiye isteriz Senam samsunda oLcaksa geLirim bak Bu arada seni cok özLedik ya, aramizda pek göremiyoruz seni....=) Ißo'ya seLaam
04-22-2007, Saat: 01:55 AM <
allahhhım sizi hiç ayırmasın ... o kadar mutlu görünüyosunuz kı hep böle olun inşallah....hatta bir yastıkta kocayın ....iyi günde kötü günde hastalıkta saglıktaa hep beraber olun duygusuz comun bana verdıgı yetkıye dayanarak sızı karı koca ılan edıyorum .....damat bey gelını öpebilir ...
tekrar cok ama cok mutluluklarrr..... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Duygusuz.com a özel resimler | Leader | 72 | 6,038 |
10-24-2010, Saat: 07:51 PM Son Yorum: >>€C€<< |
|
Yenidenn Duygusuz'da ,)) | CeYDa HaNDe KeSiM | 8 | 1,154 |
04-08-2010, Saat: 05:29 AM Son Yorum: riukeen |
|
duygusuz com buluşmasında hiç görmedikleriniz.... | GCLRNFNS | 79 | 4,144 |