mesalaa hayatt nasıll gidiyooo sonra yaş kaççç sonraa nerdensin bunların hepsini istiyorumm
![Tongue Tongue](https://duygusuz.com/images/smilies/tongue.png)
Garip Sohbetler
|
mesalaa hayatt nasıll gidiyooo sonra yaş kaççç sonraa nerdensin bunların hepsini istiyorumm
![]()
04-22-2007, Saat: 12:30 AM <
derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:mesalaa hayatt nasıll gidiyooo sonra yaş kaççç sonraa nerdensin bunların hepsini istiyorumm hHAyt BN iTekliom od aGitmeye Çalısıo ![]() NERDen sorusuna cvp veriorum:yikildim: =İST ![]() ![]() Yaş Sorusuna cvp Veriorum:yikildim: =17 ( ![]()
04-22-2007, Saat: 12:35 AM <
derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çook güsell birrr açıklamaydı seni ayakta alkışlıyorumm (: (: (: ya sefa bis öncedek konustk htrlıom sanki:S ![]() ![]() ![]() SempatikKız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(: (: (: ya sefa bis öncedek konustk htrlıom sanki:Söle yaptık acabaa ![]() olsun ne olur kiii ![]()
Yavv Niye Haber Vermediniz Ulen Yagmur Yürekli Geldi Diye Hehe
![]() Az Acıkıverdimde ![]() ![]() Yemek Molası ![]() Ee NAsılsınız Şemsi paşa Pasajında Sesi Büzüşesicesiler ![]() ZeNiTH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yavv Niye Haber Vermediniz Ulen Yagmur Yürekli Geldi Diye Heheafiyett olsun canımm knkaa Nur geldi gitti beaaa kaçırdınn ![]()
04-22-2007, Saat: 12:40 AM <
derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:öle yaptık acabaa bşy mi olar didim sanki ![]() ![]() Aynı soruları sanada soruom bhen yntla bkem ![]() HG emrehan ![]() bisde emrehan nerde dioq:O |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|