asi_lord Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seni k?rmak istemezdim byeama bu s?z? s?ylemek i?in ?ok ge? art?k k?rd?n bileeeee:mad: :mad:
Lordun Vedasi.....
|
tuti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Arkada?lar Y?lmaz'?n kendine g?re bir gerek?esi var ki gitmek istiyor. Eyvallah...
hoşçakalın sakın üzülme buse kırılmada bana seni üzmek istemezdim ama bunu söyledikten sonra kalmam imkansız
08-22-2006, Saat: 05:16 PM <
*As?yE* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak,?zr?m?z de mant?k d??? ,i?te?LK OLARAK ?Z?R D?LEMED?M.MANTIK DI?I DE??L S?YLED???M. MANTI?I KAVRAYAMADIN SANIRIM.HER ?NSANDA FARKLI B?R?EYLER BULURUM.HER ?NSANIN EN ?Y? OLDU?U B?R Y?N?N?N OLDU?UNA ?NANIRIM.BUNUN ???N ?ZELS?N HERKES G?B?.ANLATIM BOZUKLU?UNDAN Z?YADE ANLAYI? BOZUKLU?U OLDU SANIRIM.
bahtınız açık yüzünüzden gülücükler eksik olmasın herkese selam söle benden tayfun senden tek ricam bu..........
isyanbitmez Adlı Kullanıcıdan Alıntı:G?d???n Muhte?em Oldu As? Lord o muhte?emlik senin.....
özür dilemediin için saol,ne diyim.gerektii yerde susmayı da biliriz.[INDENT]
isyanbitmez Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İLK OLARAK ÖZÜR DİLEMEDİM.MANTIK DIŞI DEĞİL SÖYLEDİĞİM. MANTIĞI KAVRAYAMADIN SANIRIM.HER İNSANDA FARKLI BİRŞEYLER BULURUM.HER İNSANIN EN İYİ OLDUĞU BİR YÖNÜNÜN OLDUĞUNA İNANIRIM.BUNUN İÇİN ÖZELSİN HERKES GİBİ.ANLATIM BOZUKLUĞUNDAN ZİYADE ANLAYIŞ BOZUKLUĞU OLDU SANIRIM. [/INDENT] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi