dün de dedim sana bacım yaa kışkıracak adam nerde olsa kışkırır....bak gördün kim kışkırdı dün...senin ne kabahatin var..hakarete maruz kalan sensin..kışkırtan da mı sen oldun ? ban ne şimdi ? ceza mı ? iyi....yönetim! verdiyse bir bildiği vardır bee :yikildim: saygı duyarım:yikildim: tat ve tuzdunuz forumda...gidiyorsunuz demek...tadı tuzu kalmadı demek bu olsa gerek....yeni üyeler gelir neler neler olur da ben yine eski üyeleri özleyeceğim....dediğim gibi ben de gidiyorum demem mantıksız ha var ha yokum: hakkını helal et güzel arkadaşım: Allah kalbinize göre versin..sizi seviyorum...sevgiyle kalın:
Garip Sohbetler
|
04-27-2007, Saat: 10:14 AM <
sizin olmadığınız yerde bende durmam bende bırakıyorum....
04-27-2007, Saat: 10:19 AM <
ADALET BU İSE BEN ADALETİNİZİ İSTEMİYORUMMMMMMMMM YÖNETİM BU LAFIM SİZE HADİ BANLAYIN BENİDE HADİ YAPSANIZA
ALAYINA İSYAN BENDE YOKUM ARTIK KİMSE KIRILMASIN GÜCENMESİN HAKKINIZI HELAL EDİN HERŞEY İÇİN ÇOOK TEŞEKKÜRLER...BERABER GELMEDİK AMA BURADA SEVDİK TANIDIK BİRBİRİMİZİ HEP BERABER GİDELİMMMMMMM
04-27-2007, Saat: 10:23 AM <
ADALET BU İSE BEN ADALETİNİZİ İSTEMİYORUMMMMMMMMM YÖNETİM BU LAFIM SİZE HADİ BANLAYIN BENİDE HADİ YAPSANIZA
ALAYINA İSYAN BENDE YOKUM ARTIK KİMSE KIRILMASIN GÜCENMESİN HAKKINIZI HELAL EDİN HERŞEY İÇİN ÇOOK TEŞEKKÜRLER ÇOK GÜZEL ANLARIMIZ OLDU AMA ARTIK OLMUYOR SORU SORUYORUM CEVAP VERİLMİYO ŞİKAYET EDİYORUM ÇÖZÜM GELMİYO SADECE LAFALA PEYNİR GEMİSİDE YÜRÜMÜYOR HERKESİN GÖZÜ ÖNÜNDE OLAN BİR OLAY NERELERE GELDİ BAKIN ADALETLİ OLMAYI ÖÄžRENEMEDİKCE HİÇ Bİ YERE VARILMAZ BİLİYORSUNUZ DEÄžİLMİ?? HAKKINIZI HELAL EDİN ARKADAŞLAR.... ADALET OLMAYAN YERDE BENDE YOKUMMM
04-27-2007, Saat: 10:28 AM <
canım kardeşim benim hep savunduğun şeyler vardı haklsın sonuna kadar en doğrusu bu....
seni çok seviyorum allaha emanet ol....
04-27-2007, Saat: 10:28 AM <
Günaydın reSul
Kaç zamandır bangır bangır bağırdım kimse ilişmedi olsun geçde olsa ayıkman GüzEL ADalet isitiyoruzzzz haksızlığa tahammülüm yok benimde
04-27-2007, Saat: 10:31 AM <
YIKIM HERZAMAN İÇTEN BAŞLAR UNUTMAYIN
KARDEŞİM BAŞAK BİR ORTAM BULUŞMAK DİLEÄžİYLE KENDİNE İİ BAK |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 201 Ziyaretçi