sanada aferin
Garip Sohbetler
|
ne diyim kardesim...
sen bilirsin ne yapcağını dün konusmuştuk boşa olmuş sen en iyisini bilirsin Alıntı: kesinlikle birimiz hepimiz hepimiz birimiz içinnnnnnnn ............ güzel söz ama doğru yerde kullanmak lazım
04-27-2007, Saat: 08:09 PM <
ben hatirlamadim ama.. saol sen dayatmayla hatirlattin
bu gunu tarihe kara leke die düşüyom iyiki dogdun gördünmü bak 19 oldun nice mutlu yıllara
YeTer Artık VaLLa...
Şimdi bana dönek diyin ne derseniz deyin ama.. Dayanamıyorum..Bakamıyorum Foruma Nereye baksam hep aynı özlem yapamıyorum... Şimdi yine konuyu kilitleyin...ßir elveda biLe dedirTmeyin.. Ama kaLıcı olamıyoruz..olmuyo yapamıyoruz.. Konuyu kiLitLeyip Link atmakLa kaLamıyoruz.. Onlarsızda olmuyo... Artık PrinceSs yok... SevdikLerimiz yok... 1 Kere Tükürdüqümü yaLadım..1 DaHa asLa.. KavqaLarLa duraMıyorum.. Dün serHaT abimi sevindirdim,DierLerini sevdiqimi beLirttim ama... Olmuyoo... 2 Duvar arasındayım..Üstüme üstüme.. ßu arada Hepinizi Gerçekten ve gerçekten seviyorum.. Çıkmaz sokak bu kalamıyorum... Bana gerçek dosTLukları yaşattınız..Üzqünüm yapamıyorum... Unutmayın sadece ben yaladım Tükürdüqümü... HoşçaKaLınn... UnutuLmayan,burda kaLan dosTLara sizLeri çok seviyorum [SIZE=2] [/SIZE] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 41 Ziyaretçi