eVet gerçekTen meseLa ben duygusuza çok daLıoOom aNNEm FiŞi aLıoOoO
Garip Sohbetler
|
Süleyman çook üzüldüm Buna Burda Gitmene Nedeni Bilemem Ama Zamanla Herşey Yoluna Girecekktir Eminim Buna..
Uamrim Burda Göremezsemde Seni Msn Degrşrüz Sultanla Senin Mutlulugunu.. Bu Kararin Gerçekten Beni Fazlasiyla üzdü Zaman Herşeyin Ilaçiii Unutmaa Off Yaa Bi Derslerimle Başbaşa Kaliyimd Edim Neler Oluyo Burdaa Lütfen Süleyman Zaman Ver Kendien Biraz Bukadar Basit Olamamz Hiç Bişey YA NELER OLMUŞ BURDA....HERKEZE NEDEN BÖYLE OLDU Bİ DERSLERİMİN YANINA GİTTİM HERKEZ AYRILMIŞ GÜZEL YÜREKİ İNSANALAR GİTMİŞ...
HEPİNİZDEN RİCA EDİYORUMM BİRAZ ZAMANA İHTİYACINIZ OLABİLİR.. AMA SONRA BURDA OLUN OLUR... ZAMAN HERŞEYİN İLACIDIR EGER BURDA Bİ AİLE ORDAMI OLDUGUNA HALA İNANIYOSANIZ...ŞUNUDA UNUTMAYIN AİLELER ARASINDA BÖYLE ANLAŞMAZLIKLAR OLUR..AMA ZAMANLA HER TÜRLÜ SORUN GİDERİLİR.. SEFA,SÜLEYMAN,SULTAN,KEVSER,EMREHAN,NURDAN,EYVALLAH,YELİZ,ÇAGLA............ VE ADINI YAZMADIIGM ARKADAŞLAR. SİZE YALVARIYORUM EVET BU SİZİN KARAINIZ AMA LÜTFEN GİTMEYİNN. ŞUNA İNANIN ZAMANLA TÜM SORUNLAR HAL OLACAK.. VE YÜREGİNİZDEN İNANCINIZI KAYBETMEYİN HİÇ BİRİNİZ UNUTULMAYACAKSINIZ.. GERİ DÖNMENİZİ TÜM KALBİMLE İSTİYORUMM KONULARIN ÇOGU KİLİTLİ OLDUGU İÇİN BURAYA BU YORUMU YAPTIMM HEPİNİZİ SEVİYORUMM ARKADAŞLAR. KENDİNİZE İYİ BAKINNN VE BİZİİ UNUTMAYIN.. GERİ DÖNÜNNNNN
Aferim Ezgisicimm Gitme Zaten..
Uamrim Diger Arkadaşalrimizda Zaman Içerisinde Analrlar Ve Geri Geleirler.çünkü Onlarin Yerini Hiç Kimse Dolduramaz..hepsinin Yeri çook Farkli Kalbimde.. Sevgilerimle
inş Çilek'm..
Bende burda ayıpTır söLemesi çilek yiyodum.. Gel bari senide yiyimm
yee canımm gerçi ben o çilek kadar tatlı olmam ama
sen yyeeee yeter ki GuLdAnEm Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßencede en güsel ve en doğru karar h.g yeniden cnmm H.ß Evet Doqru karar..!miley17: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 216 Ziyaretçi