sorun keske sade o olsaydı aslı arkanızdan yapıyon yakısmayacak birseydi
Garip Sohbetler
|
konuya çok duygusal yaklaşılıyor sanırım duygu yoğunluğu içerisindesiniz..
04-28-2007, Saat: 03:54 PM <
yHa qün qidiJm dien iNsan ßiqnde dei$irmi ??
tmm seNin kararın sayqı duyarm ama oLmuOo..!! komik bi cümle ne duygusu ya bi düsün ya nası gidenlerin arkasından bole bise yapılabilir ya bunu gidenleri geri dondurmek için demiyom tabikide giden gitti artık donus kolay kolay olmaz sadece saygısızlık yapıldı bu yanlıs ortadan kalksın diyorum ZeNiTH Adlı Kullanıcıdan Alıntı: insanlıktan bahsedene bakın yaa:yikildim: kaşarlı tost yemiş de sanırım aklına geldi yazmış da kaçmış...bir de cesaretten bahseder...asi&mavi hııı :yikildim: sıfatlarını sağa sola yazmış ama demese de olurdu biliniyordu zaten :yikildim: tabi buraya göre değil :yikildim: yeni mi anladı :yikildim: zaten bilinen bişi bu da:yikildim: hakaret etme yeteneği epey yüksek...millete çamur atar ama çamur nedir :yikildim: bunu da siz bilin :yikildim: gidiyormuş :yikildim: :yikildim: yönetime ders vermiş aklı sıra:yikildim: kimin umrunda merak ettim :yikildim: fırtına da olmuş mutlu_q :yikildim: ne denir ya körler sağırlar birbirini ağırlar:yikildim: :! ama dikkat:! ..milletin namusuna çamur atmak erkeklik değildir:! namusa laf ederek ve sırıtarak kaçan adama ne denir onu da siz bulun:! Alıntı::yikildim: itibar sarsılmaz ama itibarsızlar sarsılır:yikildim: şekil A da görüldüğü üzere:yikildim: ee şekil nerde onu da siz bulun :yikildim: Alıntı: o da ortada sorun saklanmaksa bunun kim yaptığınıda sen bul
04-28-2007, Saat: 06:51 PM <
neron Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: itibar sarsılmaz ama itibarsızlar sarsılır:yikildim: şekil A da görüldüğü üzere:yikildim: ee şekil nerde onu da siz bulun :yikildim: bilip bilmeden insanları tanımadan yorum yapma sen insanları rencide edici cümleler kullanamazsın herkesin sekli seni ilgilendirmez saygıya davet ediyorummmmm................................... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 77 Ziyaretçi